פס שני חלש מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ... הסיפור הוא סיפור לפי דעתי כמו של כולן פה...גם אנחנו מנסים להכנס להריון כבר זמן מה..
    המחזור שלי ממש לא סדיר, רשמתי בפורוס הזה כבר פוסט לא מזמן , בחודשיים האחרונים הוא הגיע אחרי 45 ימים, ובפעם ההאחרונה אחרי 60 (!) ימים... אז כך שאין לי מושג אם הוא מאחר לי או לא...אני יודעת, נשמע מפגר.. מחזור אחרון התחיל ב 10 לאפריל ונגמר ב 14. בימים אחרונים התחלתי להרגיש כאבים בחזה ובבטן התחתונה והחלטתי שהפעם אני כן אעשה בדיקת הריון ויצא שפס אחד ורוד כהה (כמו שמצוייר) והשני ורדרד בהיר, ניתן לראות אותו אך הוא חלש מאוד...
    אז אני לא כל כך מבינה אפשר לשמוח או שעוד מוקדם מידי?

תודה.....
6 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!!!! איזה יופי!! יאללה לשמוח :-))))
  • פס זה פס בובה .
    מזל טוב
  • תודה רבה בנות :))))
  • מזל טוב מותק, בשעה טובה
    מאחלת לך הריון בריא וארוך!!
  • תודה רבה :)
  • את בהריון !!!
    בשעה טובה :) :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה