זה לא נגמר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ההריון הזה פשוט ארוך!!!
    עברתי כמעט את כל הסיבוכים האפשריים בהריון ועם כל זה בנס הגעתי לתשיעי.
    אני עכשיו בשבוע 39+ ואני לא יכולה יותר להחזיק מעמד, פשוט כואב לי בלי סוף, אני רוצה כבר ללדת והעוברית החליטה פתאום שטוב לה בפנים.
    לפני כמה ימים הייתי במעקב ובדקו אותי ואמרו שאני עם פתיחה של 4 ס''מ אבל בלי צירים, הרופאה הציעה להעביר אותי לחדר לידה ושם יפקעו לי את המים וכך יבואו צירים ואלד, אמרתי לה שאני לא רוצה כי אני מעדיפה שיבוא לי טבעי אז היא עשתה לי רק סטריפינג שגרם לכאבי תופת ולצירים במשך שעתיים שלוש ואז הם פסקו לגמרי.
    עכשיו הגעתי למצב שאני לא רוצה יותר לסבול את הכאבים של ההריון, ואני רוצה להתייעץ איתכם אם כדאי לי פשוט ללכת לחדר לידה ושיפקעו לי את המים?
    ניסיתי בדרכים טבעיות לזרז וכלום לא קורה, אפילו שמן קיק ניסיתי וזה לא מזיז לי.
    אני מיואשת כבר לגמרי... תעודדו אותי!
6 תגובות
עמוד 1
  • אין מה לעשות, רק להמתין. אין דבר כזה ללכת לחדר לידה ולבקש שיפקעו את המים, זו לא תכנית כבקשתך....
    באופן כללי צריך לדעת שפקיעת מים היא פעולה שיש בה סיכון רב, ועושים אותה רק באופנים מסוימים.
    שיהיה בשעה טובה.
  • בגלל שאני עם פתיחה גדולה אז כן יש את האופציה הזאת של להגיע לחדר לידה ושיפקעו את המים, בגלל שיש בזה סיכונים אני מעדיפה להימנע מיזה... אבל פשוט נמאס לי לחכות.
  • לא חמודה, זה לא משנה כמה הפתיחה, פוקעים מים רק אם הראש כבר יושב בתוך תעלת הלידה, אחרת ח"ו יכול להווצר סיבוך של צניחת חבל הטבור.
  • תקשיבי למה שרחלי רושמת לך,לבוא ככה סתם לחדר לידה ולבקש פקיעת מים זה מתכון בטוח להתערבויות נוספות וסיבוכים לא עלינו , זה יכול להתחיל בפקיעת מים פיטוצין ,ירידות דופק וחלילה ניתוח קיסרי וכו' תמתיני ,לא נשאר עוד הרבה זמן ,תעשי בנתיים עיסויי פיטמות ,תרפי , תעשי לך אמבטיה נעימה ,תסדרי דברים אחרונים , תדברי עם העוברית ותגידי לה שאמא מחכה .
  • אני מנסה להרפות אבל זה קשה כשכואב, זה טבעי בכלל שיש כאבי בטן מטורפים בחודש האחרון? הכי הרבה שאני ישנה רצוף בלילה זה שעתיים במקרה הטוב... כך שהעייפות שלי גם לא תורמת למצב שלי...
    אני רוצה כבר להרגיש את האושר הזה שיש לי ילד משלי ולדעת שזה היה שווה את כל הסבל הזה!

חודש תשיעי מרגיש ארוך כמו כל ההריון יחד :)
  • אני גם לא בעד פקיעת מים במקרה שלך. לא בעד זירוז ולא שום התערבות חיצונית כדי לגרום ללידה.
    אני מבינה את הרצון וחוסר הסבלנות ללדת גם אני הייתי שם..
    תתפללי ותאמיני את כבר בסוף וזה יקרה כל רגע.
    שיהיה בשעה טובה קל ומהיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה