היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המחזור האחרון שלי היה 4.4 יש סיכוי להריון ומה הסיכויים ??
20 תגובות
עמוד 1
בדיקת דם פשוטה תאמת .
שיהיה בהצלחה
תודה על התגובה המהירה :) הייתי היום אצל רופא נשים הוא הביא לי הפנייה לUS קבעתי תור ליום שלישי הקרוב בבוקר כל כך מקווה ומלאה בתקווה מקווה לקבל תתשובה שאני כל כך מצפה לה עם אני בהריון בעזרת ה' אני אמורה להיות שבוע 6 כבר זה אמור להראות באולטרה סאונד?
אכן כן כבר רואים שק , ואולי יש אפשרות גם לדופק בשבוע הזה.
מאחלת לך מכל הלב שזה אכן הריון .
תחזרי לעדכן
אני יעדכן בהחלט אני כל כך מתרגשת וכל כך מקווה ואו מה שעובר עליי בשבועות האלו יש לי איחור מעל שבועיים כבר .. כל כך מחכה ליום שלישי הקרוב לבדיקה מה שכן החזה שלי כבד בהתחלה חשבתי שהמחזור יופיע אבל הוא לא הגיע .. ועכשיו גם נהייה לי וריד כהה בחזה מרגישה מוזר
אין מה להיות עצובה.
אם את בהריון יהיו לך המון ורידים והחזה יהיה יותר ויותר כבד. אבל זה שווה הכל מבחינתי בכל אופן.
מאחלת לך הריון בלי בחילות והקאות. ושהורידים זה מה שיהיה מוזר בעינייך.
כל כך מקווה שזה זה אני לא ירגע עד יום שלישי נירא לי מזל שזה בבוקר חחחח עם זה הריון מוכנה לסבול הקאות בחילות והכל העיקר שזה יהיה הריון בריא בעזרת ה'
שזה יגיע מבטיחה לך שלמרות הכל תאחלי שזה חיגמר
תודה רבה לך על העידוד כל כך מקווה ומצפה שזה זה
בכיף בובה , בשביל זה הפורום קיים ואנחנו פה.
איזה כיף שקיים הפורום הזה זה באמת נותן עידוד ודחיפה להגשמת החלום
וואי איך אפשר לחכות שבועיים!! אני אפילו לאיחור לא מצליחה לחכות.. למה את לא קונה בדיקה ביתית מהסופר פארם? זה בטוח יראה לך את התוצאה..
חחחח לא יודעת מתאפקת הינה מחר סוף סוף יש לי אולטרהסאונד מקווה לטובה ואני לא מאמינה בבדיקות בשתן של הסופר פארם יש לי חברה בהריון וזה מראה לה שלילי אז לא כל כך מאמינה בהם
לא מצליחהה להירדם בגלל הבדיקה מחרר מתרגשתתת יש מישהי ערה?
בוקר טוב לכן... מאמי שיהיה בהצלחה בבדיקה היום, מאחלת לך שתבדקי בבשורות טובות!!
אל תשכחי לעדכן...
מאמי מחכה לשמוע איך היה ... בהצלחה
בוקר טוב בנות
תעדכני מחכה לשמוע תוצאה חיובית!
היי בנות הרגע יצאתי מהרופאה לא נראה שק הריון ועדיין לא קיבלתי מחזור אני באיחור של 16 יום מה קורה פה ?? מרגישה רע ועצובה ציפיתי למשהו אחר
אוייי מאמי
הייתי אצל טכנאית אולטרה וגינאלית ולא היה נראה שק הריון אני באיחור גדול לפי החישובים שלה האיחור זה 6 פלוס4 אז מה קורה פה למה אני לא מקבלת מרגישה נורא איבדתי תקווה כבר