שבוע 8 חרדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם, אני בהריון בשבוע 8 בלחץ אטומי. הייתה לי הפלה לפני שנתיים, הפלה שנגמרה בציטוטק, היו לי כאבים נוראיים בזמן ההפלה, חוויה רעה וקשה מאוד ושלא לדבר על הקטע הנפשי שעד היום קשה לי מאוד והפכתי לחרדתית בהריון הנוכחי.
    לאחר טיפולי פוריות של זריקות שאיבה והחזרת עובר הצלחתי להכנס להריון. אני מאוד חרדה וכל הזמן רוצה לעשות אולטרסאונד לראות שהעובר חי והכל בסדר שם.
    כל כאב הכי קטן מקפיץ אותי ואני בלחץ. עשיתי בדיקתאולטרסאונד ביום חמישי אצל טכנאית שתראה במדויק את גיל העובר, היה דופק. לי הדופק היה נראה חלש ואיטי מפעם שעברה שראיתי אותו, הטכנאית לא אמרה כלום על זה.
    יש לי עוד שבועיים בדיקתאולטרסאונד ואני ביום שני, עברו 4 ימים מהאולטרסאונד האחרון.
    האם כדאי ללכת לראות את העובר באולטרסאונד?

תות
6 תגובות
עמוד 1
  • זה טבעי הלחץ והחרדות בעיקר בשלב הזה של ההיריון ואחרי מה שעברת.
    כשתעברי את השליש הראשון (עוד לפני זה. אחרי שבוע 12 נדיר שיש חלילה הפלה) וכשתתחילי להרגיש את העובר אז החרדות יפחתו.
    המשך קל ותקין
  • תות,
    אני לא יכולה לדמיין אפילו את מה שעברת וכמה זה היה קשה,
    ואני יודעת שקל מאד לומר וקשה יותר לבצע..

אבל אני חושבת שתנסי להפחית בלחץ- כי העובר מרגיש הכל..
    ברור שאת רוצה לראות אותו, אבל אין צורך בהיסטריה לראות אותו מידי יום.
    תנסילקבוע לעצמך זמן שבו תדעי שאת הולכת לראות אותו- ופשוט לחכות לאותו יום,
    בלי לחץ ובלי היסטריה.

אחרי הכל גם מי שלא עברה את מה שעברת משתוקקת לראות את העובר שלה כל הזמן ולדעת שהוא שם.

תעדכני אותנו מה קורה
    והמון בהצלחה

• היי מתוקה, דבר ראשון בשעה טובה ומזל טוב
    ברוכה הבאה

• תודה רבה לכן על התמיכה והחיבוקים החמימים:)
    היום ביקשתי מהמזכירה להקדים את התור לגניקולוג לשבוע הזה והיא אמרה שאין אפשרות. עשיתי בדיקה ביום חמישי האחרון, כך שאני יכולה לעשות שוב בדיקה בחמישי הזה, נראה לי שלא כדאי לעשות פחות משבוע.
    מקסימום אמציא משהו ואלך למוקד חירום שיבדקו אותי שם. יש להם אולטרסאונד בהרבה יותר משוכלל משל הגניקולוג שלי. (הוא אמר את זה בבדיקה הראשונה) האולטרסאונד ברפואת חירום הוא תלת ממדי.
    אתן חושבות שזה הגיוני לעשות כל שבוע אולטרסאונד עד שבוע 12?
    כל פעם אני אומרת לעצמי אחרי אולטרסאונד להרגע ואז פתאום קורה משהו ואני חוששת לעובר שוב. דוגמה- במקום לשבת על הספה זרקתי את עצמי בישיבה עליה ופתאום היה לי כאב חד, מאז אני מפחדת שפסק הדופק. ירדה לי הבטן מאז, חזרה להיות שטוחה.

תות
  • כנראה את שיכפול שלי...לי היו 2 הפלות ואחרי זה הפריות ונלקטתי.
    הייתי אצל רופא פרטי בגלל בעיית קרישיות שהסכים לעשות לי US מתי שבא לי רק להיות שקטה. הייתי אצלו כל שבוע.
    עוד היה לי עובר רגוע ושקט אז לקראת סוף ההריון הייתי 3 פעמים בשבוע המוניטור, ולאחיות היה מאוד קשה למצוא דופק ועד שהן היו מוצאות אני "הייתי יולדת"...אגב, אני קניתי מכשיר באיביי ששומעים בו את פעימות הלב החל משבוע 14,ממליצה בחום!!! השתמשתי בו כמעט כל בוקר!
  • היי, כנראה שאני באמת שיכפול שלך! הבהרתי לבעלי שלהיות רגועה בהריון לא יקרה! אני חייבת לדעת אם יש דופק כל הזמן. הסברתי לו שאם העובר יתפתח טוב ואצליח להגיע עד שבוע 13, אני קונה את המכשיר הביתי.
    אין על השקט הנפשי!

תודה לכל המגיבות, בעלי חושב שאני משוגעת ועם זאת הוא קרא בהרבה פורומים שהרבה נשים התנהגו כך!
    תות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה