מיואשת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות... אני ממש מיואשת קיבלתי פרוטוקול ארוך שבועיים דקא אמפולה שלמה יום אחרי קבלת המחזור גונל 225+ חצי אמפולה דקא (חייבת לציין שמזריקה גם קלקסן קבוע). היום אחרי 5 ימי הזרקה 2 זקיקים 8+9 בצד ימין ובדצד שמאל ציסטה (ידועה) של 19 וספק זקיק 13 רירית 5.5.

ציפיתי ליותר זקיקים עם 225 גונל.... יש סיכוי שהכמות תגדל? ציפיתי יותר מדי? 3 זריקות ביום וזאת התוצאה..... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
4 תגובות
עמוד 1
  • היי דבדובה,
    חמישה ימים לא משקפים ממש אפילו שהמינון גדול..
    חכי קצת.. אל תספידי.. זה יכול לבוא בבום.. בינתיים תמשיכי לפי הוראות הרופא
    ואני בטוחה שהכל יסתדר בסוף בעזרת השם

אפרסקית
  • תקשיבי יש פה מלא בנות אם אותה בעיה ואני כתבתי לכום שלי נצפו רק כמות זקיקים קטנה אחרי חמישה ימים בסוף נשאבו 9 ככה שתיהיה סובלנית וזה יגיע לא להתאייש, אגב כנל לגבי שאר הבנות שפחדו מזה בסופו של דבר נשאב להם יותר מצפוו.
    ככה שזה לא אומר כלום
  • אלה לא זכרתי ששאבו בסוף 9! אלופה!!...
    דבדובה (מה נסגר עם השם? חחח...) זה קרה כאן להרבה בנות. לי היו שני זקיקים כמעט שבוע. בסוף שאבו יותר. נקווה לטוב...
  • תודה לכלן על התשובות! הגדילו לי את הכמות של הגונל ל-300 מקווה ישביום חמישי יהיו יותר......
    קרן אור שם קליט לא?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה