התקשות או שזה העובר?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, נראה לי שאני קצת מבלבלת בין התקשויות של הבטן לבין תנועות מסויימות של העובר.
    אתמול לדוגמה, הרגשתי במהלך הערב ממש גוש בבטן, שכל כמה שניות התרכך וחזר. אני הנחתי שזה פשוט העובר נשען על אחת מדפנות הבטן. כשזה קורה, זה לא כואב או מציק - זה פשוט גוש שבא והולך, ותוך כדי שהגוש הזה מופיע אני גם מרגישה את "בוטן" זז.
    מדי פעם קורה לי שאני מרגישה שהבטן התחתונה מתקשה - וזאת התקשות מעט שונה נראה לי. זה מרגיש כמו מין מתח פנימי כזה, כאילו נמתח שם משהו ומשתחרר לאט לאט, שמתי לב שזה קורה לי אחרי שאני עושה פיפי, וזה לא כואב - זאת פשוט הרגשה מוזרה, מבפנים. יכול להיות שזאת התקשות?
    אני לא ממש מצליחה להבדיל מה זה התקשות? ואם בכלל חוויתי את זה עד עכשיו? או שזה היה פשוט העובר..?

אשמח לעזרתכן :)

4 תגובות
עמוד 1
  • התקשויות זו הרגשה שעולה בהדרגה ומפסיקה בהדרגה
    לאט לאט הבטן נהיית מאובנת
    את יכולה ללחוץ בצדדים ולראות שהיא קשה
    בדיוק כמו שתיארת, חגורה שנצמדת על הבטן
    משהו שנמתח.

תזוזות הן לרוב במקום אחד
    אם הרגל זזה ונשארת שם זה יהיה למשל בצד שמאל
    זה לא יקשה את כל הבטן...

בעיקרון זה בסדר גם זה וגם זה
    את תלמדי להבדיל בניהם בהמשך שהתנועות יהיו יותר מסיביות.
    בינתיים אין פה סיבה לדאגה...
    תקפידי רק שההתקשויות לא יכאבו או ילחצו
    ושאת שותה 3 ליטר לפחות.

• תודה רבה!!
  • היי... בדיוק מה שחוויתי...

הבטן נהיית ממש אבן.

את מרגישה תנועות חזקות של העובר או - נגיעות נעימות ? ..

• כשזה קורה והבטן נכיית גוש בנקודה מסויימת אני מרגישה את העובר - נגיעות קלילות כאלה..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה