אוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי לשמוע כל שבוע על זאת וזאת בהריון חדש שבוע ככה ככה. וחלקן חברות טובות ואני (באמת באמת) שמחה בשמחתן, ובכל זאת, כל פעם שעוד מישהי מהמעגל הקרוב והרחוק מספרת על הריון, מתכווצת לי הבטן....

פרקתי.
3 תגובות
עמוד 1
  • וזה לגיטימי!!!!!!!
    גם לי זה קורה ורוצה לשמוע יותר מזה- שבוע אחרי ההפלה שלי, הייתי שבורה!!
    וחברה קרובה באה לשאול לשלומי וסיפרה לי שהיא בהריון, ושהיא לא ככ רוצה!!!!
    מה תגידי על זה?!?!?

נשמה שלי זה טבע העולם בשורה תחתונה כולנו בני אדם, ויש לנו לב ורגשות אנחנו לא מכונות
    אבל כל חודש של המתנה תדעי שמשהו גדול מחכה לך, והוא יגיע בזמן שלו!!!
  • ואו כל כך מבינה אותך כולם מסביבי בהריון ורק אני מנסה כמו לא יודעת מה ולא הולך למה ה' מביא הריון למי שלא רוצה ולנו שאנחנו כל כך רוצות בזה אנחנו לא מקבלות למה ???
  • ואי כל כך מזדהה איתך!!!
    יש לי חברה ממש טובה שנקלטה מסטוץ להריון והיא כבר בחודש הרביעי אני ממש שמחה בשבילה אבל מצד שני ממש כואב לי שאנשים נקלטים סתם מסטוץ ואפילו לא תכננו הריון ולי זה לוקח יותר מידי זמן עד מתיייייי??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה