שחלות פוליציסטיות ומחזור סדיר ייתכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור שלי מגיע כבר שנה כל 33 או 34 ימים, למעט חודש אחד בו הייתי בלחץ גדול והמחזור איחר והגיע ביום ה45 בערך.
    אנחנו מנסים ומקווים כבר כמה חודשים ולאחרונה הרופא שלי שלח אותי לפרופיל הורמונלי והתוצאות הראו שהlh גבוה פי 1.5 מהfsh.
    הבנתי שזה נותן תמונה של שחלות פוליציסטיות וזה די מוזר לי כי המחזור סדיר לגמרי.
    מישהי חוותה או מכירה מקרה כזה? ומה עושים מכאן? אני ממש אבודה וקצת מיואשת
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    כשהמחזור ככה ארוך אז הגיוני שהשחלות פוליציסטיוצת - מחזור סדיר זה בין 28-31
    אצלי זה לא ככה אבל זה מה שהבנתי...
    ממליצה להתחיל טיפול ואם הרופא לא נותן מהחודש טיפול לנסות לאזן הורמונלית עם שיח אברהם (אגנוס קקטוס) זה הרבה פעמים עוזר בלי טיפול הורמונלי..
    בהצלחה!

שיר (:
  • תודה על התשובה. העניין הוא שעשו לי בדיקת פרוגסטרון אחרי הביוץ ויצא 27 והרופא אמר שזה מצוין ואומר שהיה ביוץ, אז אולי מפחיד להעמיס את הגוף בהורומונים..... לא?
  • לפי מה שהבנתי - אצלי יש ביוץ אבל בגלל שלוקח לביצית הרבה זמן להשתחרר (35-50 יום בין מחזורים) הביצית לא שווה משהו והיא מגיעה חצי מאובנת ולא מצליחה לקלוט את הזרע..
    כמה זמן אתם מנסים?
    שיח אברהם זה לא הורמונים, זה טבעי לחלוטין ואם את מפחדת מהורמונם ממליצה לך לקחת את זה קודם - כל בוקר על קיבה ריקה 30-40 טיפות של מיצוי (אני קניתי בעדן טבע) עם מעט מים, זה מגעיל מאוד אבל אצלי זה התחיל להראות איזון הורמונלי... מה שכן - אסור לקחת אותו במקביל לטיפול תרופתי..
    שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה