ידעתן את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, מה שלומכן?
    ידעתן שבשביל לעבור לIVF צריך לעבור 3 הזרעות עם הורמונים?!?!
    (עשיתי 2 עם איקקלמין שלא נחשבות ועכשיו בע"זה נעשה1 עם הורמונים)
    מה זה השטויות האלה?! למה זה ככה?
    מאוכזבת ממש. מקווה להצליח עם ההזרעה אבל אם לא אז עוד שתי הזרעות שברור לי שלא יצליחו בשביל IVF? למה ככה?
8 תגובות
עמוד 1
  • היי חסרת סבלנות,
    לא כולן מחכות 3 סבבים של הזרעות בשביל להגיע לivf. אצלי הבעיה היא של בעלי (0%מורפולוגיה ואין סיכוי שהזרע יוכל להפרות את הביצית גם אם יזריעו) לפני שנתיים וחצי נכנסתי להריון ספונטני, והוא נפל כעבור שבוע. רופא הפיריון שלי אמר שאם לא הייתי מצליחה להכנס פעם אחת להריון ספונטני אפילו שהוא נפל, הייתי עוברת ישר להפריות כי לפי הנתונים, זה המצב.
    הכל תלוי בחומרת הבעיה, אם יש בכלל.
    את רוצה לשתף מה הבעיה אצלכם?

תות
  • היי
    זה באמת לא חוק גורף..
    גם אנחנו עברנו ל ivf אחרי הזרעה אחת בלבד עם הורמונים.
    זה תלוי מאוד מה הבעיות שיש אצל האשה והגבר. יש מקרים שבהם רואים את ההזרעות כבזבוז זמן......

ליטלילי
  • כמו שתות רשמה לא כולם צריכות את ה3 סבבים ... אני עשיתי סבב אחד ובגלל שמורפולוגיה אצל בעלי היא 0% - 1% אז עשינו הזרעה אחת עם איקקלמין ואחת עם הורמונים ואז ישירות ל ivf
    אז זה תלוי כל זוג והבעיות שלו...
  • עברתי ivf לאחר הזרעה אחת ללא הורמונים
    זה תלוי מה הבעיה
    אם זה זרע אז הוועדה בד״כ תאשר גם בלי נסיונות נוספים

.
  • הזרע אצלנו תקין, אצלי ברוך ה' כל הבדיקות בסדר יש רק עניין של חצי פוליציסטית - יש ביוץ אבל הוא מאוחר הרבה פעמים והביצית כבר לא שווה משהו..
    הגוף הגיב יפה להורמונים ובגלל שהזרע תקין עשינו 2 סבבים רק עם הורמונים בלי הזרעה.
    מבחינת הרופא - נצטרך לעשות 3 הזרעות כשאני מטופלת עם הורמונים ע"מ לעבור לIVF. הוא אומר שהאיקקלמין לא נחשב :-\
    שיר (:
  • זו הגישה של הרופא הספציפי..

תמיד אפשר לשמוע חוות דעת נוספות מרופאים אחרים, או לעבור רופא אם אין לך סבלנות וניראה לך מיותר

אני גם שמעתי שפוליציסטיות לא עוברות ישר ל ivf..

אבל כן שווה להתקדם ואולי אפילו ללחוץ עליו קצת
  • אני לא מתכוונת לוותר, נעשה הזרעה אחת אצלו (סה"כ 3) ונקווה להצלחה.
    אם לא אני אתעקש, הספיקו לי שנתיים וחצי ניסיונות וסבל. אין לי כוחות כבר.
    שיר (:
  • אני לא פוליציסטית וגם זרע ברוך השם תקין , ועדיין עשינו 4 הזרעות , 2 עם איקאקלומין ו2 עם גונל אף ועברנו לivf , אני חושבת שתלוי מאד ברופא מטפל.

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה