רופא טוב בתל אביב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מה שלומכן? הרבה זמן לא כתבתי כאן..
    רציתי לשאול אתכן מי מכירה רופא טוב לפוריות שעובד עם כללית?

חשוב שיהיה מקצועי וחשוב גם נחמד ואכפתי. מישהי עם ניסיון או מטופלת..

תודה לכן!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יכולה לעזור כי אני בקופח מכבי, אבל תבקשי מהם את השמות של הרופאי פריון שיש בתל אביב. תרשמי 5 רופאים ותתחילי לחפש עליהם המלצות. תרשמי את שם הרופא ואת המילה המלצה. תקראי קצת עליו ותראי כמה ממליצות עליו.
    כך עשיתי עם הרופא שלי, לפי זה שהבנות רשמו עליו בכל מיני פורומים שהן לא הצליחו לעזוב אותו גם במהלך ההריון, ומישהי קראה לבן שלה על שמו, הבנתי שמדובר במשהו מיוחד וחיכיתי לו 3 חודשים!!!!
    מאחלת לך בהצלחה וכניסה מהירה להריון:))

תות
  • הכוונה לבקש מהקופה שלך שמות של רופאים.

תות
  • ??? ???,

?? ????? ??????? ?????? ??????
  • יש את פרוספור אשכנזי בצפון תל אביב , הוא פרטי , אבל אפשר להגיע אליו 3 פעמים בשנה בסכום סמלי של 100 שח.

/]
  •          פרופסור לברן מקסים אנושי אמפתי ומקצועי מקבל פרטי אך יש החזר מכל הקופות לדעתי.בהצלחה
  • היי פוקה
    אני ממליצה על פרופסור אלמוג בנימין הוא מקבל בחולון.
    וזה דרך כללית.

לוליייייי
  • פרופסור אלמוג??? איזה יופי הוא הפך לפרופסור? אני מכירה אותו בתור ד"ר אלמוג...
    הוא הכי מקסים שיש
    מומלץ בחום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה