די ! נמאס לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן,
    אני נשואה תשעה חודשים כבר ועד עכשיו לא מצליחה להיכנס להריון .. עשיתי את כל הבדיקןת אני ובעלי ובעזרת השם הכל תקין אצלנו.. נמאס לי למה זה לוקח הרבה זמן.. אני מיואשת בכל פעם שאני מקבלת מחזור.. בוכה הרבה ולא יכולה להבין למה זה ככה.. בכל חודש אנחנו מנסים בזמן הביוץ יום כן ויום לא .. למרות זה לא מצליחים.. כולן מסביבי בהריון ואני שמחה בשביליהן אבל קשה לי ..
    האם מישהי מכן בלי בעיות היא ובעלה וזה לקח להם הרבה זמן להיכנס להריון ???
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי כולם בערך פה במצב כמו שלך או דומה לשלך גם אני..
    הייתי אתמול באולטרסאונד ולא נראה שק הריון אני באיחור של 17 יום ועדיין לא קיבלתי תמחזור... וגם כולם מסביבי בהריון או כבר עם ילד וזה שובר אותי תאמיני לי... אתמול פיצצו לי תחלום הייתי בטוחה שהפעם זה זה כי איחור כזה גדול עדיין לא היה לי.... אבל אין מה לעשות מאמי צריך לקום ולהמשיך ללכת להאמין שבסוף זה יקרה... לא להתאייש לא לבכות לא להיות בדיכאון כי זה מונע אותו ולא לראות את זה כעבודה אלה כזמן איכות עם בעלך רק ככה זה יצליח תהיי חזקה ולשמרי כוחות לחודש הבא תאמיני וזה יקרה
  • נשמות שלי- אני איתכן, לקח לי שנה בערך להיכנס להריון, גם אני וגם בעלי ברוך ה׳ בריאים!!
    לבסוף נקלטתי אך לצערי ההריון חמק לי מבין הידיים עוד לפני שהספקתי להתרגל לרעיון:(

אבל ההצגה חייבת להימשך וצריך להפסיק את הלחץ בנושא!!
    מחכה להיות אמא- וואי, מאמי, את חייבת ללכת לרופא/ת נשים לבדוק מדוע לא קיבלת מחסור, יכול להיות שהיה לך הריון כימי וכשעשית us כבר לא ראו
    יכול להיות שזה גם מלחץ וביום- יומיים הקרובים המכשפה האדומה תגיע, אבל אל תזניחי!!
    ( בלי כוונה להלחיץ)

אני כרגע באיחור של יום במחזור ואני כל היום מנהלת מונולוגים עם האחראי מלמעלה, אבל אני משתדלת לא לפתח ציפיות שיתפוצצו לי בפרצוף, ומעבירה את הזמן בעיסוקים אחרים
    תאמת, שהפורום הזה ממש עוזר לי להחזיק את עצמי עוד כמה ימים לפני שאני אעשה בדיקה..

הלוואי וזה יהיה חודש טוב לכולנו!!
  • כן אני ילך לרופא נשים כי זה מתחיל להדאיג...
    אני מקווה שזה לא היה הריון כימי ..

ומה שקרה לך זה פשוט לא פייר אנחנו שכל כך רוצות שזה יקרה וזה לא מגיע ולבחורות שלא רוצות מגיע טוב נקווה לטובה וזה יגיע כי אין אושר יותר גדול מזה והפורם הזה באמת עוזר ומחזק
  • אני ממש מבינה אותכן וזה קצת מוזר לומר את זה כי אנחנו מנסים רק ממרץ האחרון.פשוט תמיד הייתי במחשבה תמימה שכזאת שברגע שאפסיק לקחת גלולות ורק אקבל החלטה שאני רוצה תינוק-הוא פשוט יגיע! וזה כלכך לא ככה
    אז אומנם אני מנסה זמן קצר אבל גם הזמן הקצר הזה מלווה באכזבות וסטרס ופחדים כלכך גדולים מזה שזה יהפוך לזמן ארוך...
    וזה המקום לומר שהפורום הזה ממש ממש עוזר לי! גם בתמיכה של כולן פה אחת בשניה וגם בטיפים ובדברים חדשים שאני לומדת פה כל יום :)
    אז אני מאחלת לכולנו שזה יגיע מהר
  • הלוואי שיגיע על כולנו הריון בריא שלם בעזרת ה'..
    כן גם אני חשבתי ככה ברגע שיפסיק גלולות יכנס להריון וזה לא ככה בכלל :(((
    ולפעמים אני שואלת תעצמי למה בכלל פעם לקחתי גלולות עם לא יוצא הריון בכלל זה פשוט לא פייר דיי אני רוצה שזה יגיעע

[url=http://www.desiglitters.com/flowers/awesome-flower/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה