קניות לקראת הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בננות ??
    אני מתכוונת החודש לעשות קניות ראשונות לקראת הלידה המיוחלת ...
    אשמח לטיפים מכן .. מה לקנות וכמה ?? ( הכוונה לביגוד לקטן , מוצצים , בקבוקים ...חדר ועגלה אקנה בהמשך בע״ה)
    תודה לכן
11 תגובות
עמוד 1
  • ממליצה לך לקנות כמה שפחות כרגע, משתי סיבות: הראשונה, את לא יודעת מה באמת יהיו הצרכים, איזה מידה יהיה הבייבי (שזה אגב לרוב משתנה מהר מאד) איזה מוצץ/בקבוק הוא ייקח אם בכלל וכו וכו.. הסיבה השניה, מקבלים המוןןן מתנות וחבילות של כל מיני חברות, וכל מיני חברים ומשפחה ששולפים דברים מהבוידעם. ותכל'ס- לא משנה כמה תתארגני מראש, בכל אופן תצטרכי להריץ את הבעל.. יש רשימה פה באתר, אני הייתי מנסה לצמצם אותה כמה שאפשר. הדברים היחידים שבאמת חשוב שיהיה לך עוד לפני הלידה זה דווקא הציוד שלך (חזיית הנקה, רפידות, תחתוני רשת, משחה לפטמות) כי לתינוק דואגים להכל בבית החולים.
  • איזה טיפ טוב...
    כמה חזיות הנקה כדאי לקנות ואיפה הכי מומלץ?
  • אני דווקא בדעה קצת שונה מתמרה...
    כיסא בטיחות,ריהוט, עגלה, אמבטיה ודפני, חיתולי טטרה ווהעבים, מגבונים, 2 מוצצים, 2 בקבוקים, תמ״ל, מנשא בד ( הציל אותי בחודשים הראשונים), 6 חליפות ניו בורן, כובע, 2 שמיכות, סט מצעים, 2 סדינים לעגלה, אלכוהול וצמר גפן ( לטבור) , 2 בקבוקי שמן שקדים ( אחד לחדר לידה), חיתולים, מגבונים.
    שיהיה בבית אקמולי, מדחום, ותכשיר לגזים ( אנחנו השתמשנו בסימיקול), תיק לעגלה.
    לא הייתי קונה צעצועים ומובייל וכו׳ כי את עשיה לקבל כאלה במתנה או מקסימום להחליף מתנות שקיבלת לדברים כאלה.
    בשבילך 2 חזיות הנקה, רפידות הנקה, משחה לפיטמות, פדים הכי גדולים שיש, תחתוני רשת, משחה ונרות לטחורים, בקבוק מים עם פיית ספורט ( עוזר לשטיפות על האסלה בשירותים), אופטלגין טיפות.
    אני אישית הייתי קונה הכול באיזשהוא אאוטלט לתינוקות - יש בבצרה למשל, הכול שם חדש זה סטוקים של חנויות מעונות קודמות שפשוט לא מכרו את כל המלאי אפשר להשיג דברים במחירים מדהימים
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• נעמה לדעתי גם חזיות כדאי לקנות את המינימום לפני (1-2) כי את לא יודעת כמה באמת תגדלי אחרי, והאם בכלל תניקי..
    פלפלת החנות המדוברת כבר לא בבצרה, היא בתוך כפ"ס
  • תראי אני קניתי את הקטנים כמו: מגבונים, מטרנה, אבקת כביסה + מרכך לתינוקות, ביגוד שאהבתי פה ושם לפני, במהלך ההריון שהסתובבתי ונתתי לאמא שלי לכבס. שאר הדברים הכנסתי במדף למעלה בארון ואת לא מבינה כמה הצטבר לי! זה חסך לי את הריצות עד הברית...
  • הי,

אני ממש ממליצה לקנות כמה שיותר לפני הלידה, כי אחר כך אין לך ראש לזה. אני הייתי בשמירת הריון ובכל זאת דאגתי לצאת ולעשות את הרכישה, כי אחרי יש לנו כל כך הרבה במה להתעסק.
    ממליצה מאוד על הבקבוקים והמוצצים של אוונט - הם פשוט מעולים!! כל כך נוחים שהקטן התחבר לשניהם בקלות. בנוסף, עגלת בייבי ג'וגר היא ההמלצה שלי. תראי איזה דגם הכי נוח לך כי יש להם מבחר.
  • גם אני בעד לקנות הכל לפני הלידה,
    תקני כל מה שאת צריכה בלי להתפזר יותר מידי כי מקבלים הרבה מתנות..
    אני קניתי הכל ( בגדים משחות חיתולים מוצצים בקבוקים קרמים שמן רחצה וכו׳ ) בסביבות חודש שביעי
    ושהייתי בבית חולים בעלי קנה מטרנה וטיטולים וחמתי כיבסה הכל ..
    ככה את יודעת בדיוק מה יש לך , אין כמו ליהיות מוכנים
  • בנות תודה על התשובות זה עזר לי מאוד :)!!!
    עוד משהו ... כמה בגדי גוף לקנות בשביל ההתחלה ??

• אויש בנות, אתן נהדרות, ותודה ליהי על השאלה.
    עשיתי קופי פייסט
  • תלוי כמה כביסות את עושה, אם כביסה 1 בשבוע לקטני אז הייתי ממליצה לקנות בסביבות ה-10. אם פעמיים עד 3 בשבוע 7 זה מספיק. אבל אני לא אינדיקציה, אני אוהבת החלפות וכמויות
  • אני הכי אוהבת להיות ערוכה מראש.
    אבל גם חושבת שהכי טוב להתחיל מחודש שמיני עם הסיבובים והקניות.
    פשוט כי תמיד יש מבצעים חדשים ומוצרים חדשים
    אנחנו התחלנו ב-32 בערך, סימנו v ברשימה מסודרת
    והצטיידנו בהכל.
    חוץ מטרמפולינה או משחקים כי ידענו שנקבל מתנה...

טיפ קטן מניסיון
    לא להתפזר עם מוצצים בקבוקים וחבריהם
    לפעמים תינוק לא מתחבר לחברה מסויימת
    כמו שקרה אצלנו.
    או שהוא יונק מלא והכל סבבה
    ואז את נתקעת עם סטוק של מאמ/טומי טיפי וכו'
    יש לי יותר מ-5 חבילות סגורות בארון
    ים של כסף שהולך לפח (אני שומרת אותם לפחות למים)
    אני ממליצה בנוגע לזה, לקנות בקבוק אחד או 2. כנ"ל לגבי מוצץ.
    ואם הוא אוהב וזורם... אפשר תמיד לשלוח את הבעל לסופר פארם.

גם בנוגע לשאר הדברים... מגבונים טיטולים שמנים וקרמים
    אנחנו חיכינו ללייפסטייל די.
    קנינו עגלה מלאה הכל במבצעים שווים
    אם ישר לך עוד זמן אז אל תקני במחירים מלאים חבל.
    תמלאי מאגרים בסיילים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה