אין החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב היום אחרי בדיקות אמר הרופא להפסיק טיפול. שלח אותי לעשות הסטרוטקופיה.הרירית לא מתעבה מספיק למרות שאני מקבלת טיפול תרופתי.הדיכאון חוגג. הבאסה עולה.ובנוסף להכל בעלי פתאום בא לי בהצעה לקחת הפסקה מטיפולים לחצי שנה. אז רבתי גם איתו. בקיצור דיכאון
4 תגובות
עמוד 1
  • היי אלה,
    אני יודעת שזה מעצבן שלפעמים גם כשמתערבים בטבע שלנו, לא הכל עובד כמו שאנחנו רוצות. קבלי חיבוק ענק של תמיכה ואהבה. את ממש קרובה!
    בקשר להפסקת הטיפולים, ממש לא בא בחשבון! לא להתייאש ולא לעשות הפסקות.
    תעדכני מה היה בבדיקה. אני איתך

תות
  • אוי אלה איזה מעצבן!!!!!!
    לא כדאי לנסות??? זה הרי אפשרי לקלוט הריון עם רירית 7... אוף איזה מרגיז!!!!
    בכל אופן אל תוותרי במובן של לנסות טבעי. אמור להיות ביוץ בימים האלו לא? מותק שלי אני ממש מתבעסת בשבילך ורק אומר לך שכשיבוא ההריון כל זה יהיה זכרון רחוק...
    חיבוק ענק יקרה שלי
  • אצלנו לצערי אי אפשר טבעי לבעלי יש בעיית זרע חמורה, והרירית ירדה ל 5 ולא אחידה.
  • אני מצטערת כל כך לשמוע!!
    לגבי הפסקה- תסבירי לו שזה חשוב לך ושאת לא רוצה להפסיק..
    ניסית לשלב דיקור עם הטיפולים? זה ממש עוזר בד"כ..

שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה