היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הפסקתי גלולות במרץ האחרון שמיד אחרי הגיע המחזור-מחזור שעדיין כביכול תחת השפעת הגלות. המחזור שאחריו כבר היה אחרי חודש ללא גלולות והגיע 39 יום אחרי זה שקדם לו. הוא היה ב 23.4 בתאריך 12.5 בדיקת ביוץ שעשיתי זיהתה ביוץ אז שכבנו באותו יום וגם יום אחרי. השאלה שלי היא-מתי זה יחשב לאיחור במחזור? אחרי 39 יום כמו במחזור הקודם? כי מחר זה בדיוק 30 יום מהמחזור האחרון ועדיין לא קיבלתי... אני לא רוצה לבדוק כבר כי זה נראה לי מוקדם מידי וכי אני מפחדת להתאכזב כמו בחודש הקודם :/
7 תגובות
עמוד 1
אם ב12/5 היה ביוץ אז את היום ביוא״ב 10... זאת אומרת את יכולה לבדוק בעוד 4 ימים שזה 14 ימים אחרי ביוץ . בהצלחה
תודה כלכך מקווה לתשובה חיובית! יש לי הרגשה טובה כזאת...אבל מצד שני גם חודש שעבר הייתה לי-וזה לא היה :/
היום שתי חברות בישרו לי על הריון ובכלל החודש יש המון הריוניות חדשות בסביבה זה מאוד מרגש מקווה שהחודש תיקלטי
אמן! לכולנו
המחזור מאחר לי ב5 ימים הביוץ האחרון היה לי ב5 ליוני מתי לעשות בדיקת הריון?
המחזור מאחר לי ב5 ימים הביוץ האחרון היה לי ב5 ליוני מתי לעשות בדיקת הריון?