המכשפה הגיעה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אז כמו שהבנתם המחזור הגיע ואני קיבלתי את זה ממש קשה ... אבל החלטתי שאין לי יותר כוחות להתעסק עם זה... ומשזה פחדתי באם הניסיון הראשון יכשל ...והחלטתי שאני עושה הפסקה לא יכולה להתמודד עם זה יותר...רוצה לחזור לחיים הנורמליים.. אני מרגישה שכל פעם אני נופלת יותר וזה לא עושה לי טוב לזוגיות...

אני מחר צריכה ללכת לאסף הרופאלעשות בדיקת דם לאחר שבועיים מההחזרה האם אני צריכה ללכת בכל מקרה???

והאם אני צריכה להודיע להם שאני עושה הפסקה ( יש לי 5 קפואים) ??
4 תגובות
עמוד 1
  • היי רוצה מאוד, אני מצטערת לראות שזה המצב, אבל.... ואבל גדול... גם הטיפול הראשון שלי נגמר בשלילי ונשאר עובר 1 בודד מסכן קפוא. החלטנו ואני והרופא שמחזירים בחודש הבא את האחד הזה ובו נקלטתי!!!! אני מציעה לך... אם יש לך מוקפאים, תחזירי אותם, לפעמים כשהגוף רגוע בלי יתר הורמונים ולחץ זה נקלט טוב יותר. לפחות תחזירי מוקפאים, זה כמו הזרעה ופחות ״מסובך״ מהזרעה!
    בבקשה אל תוותרי! תחשבי שיכול להיות שכן יצליח עם המוקפאים

תות
  • החודשים האלה מתישים ומעציבים.. וממש מרוקנים כוחות
    קחי לך את הזמן להתאבל אבל לעולם לא לוותר.
    חודש הפסקה הוא חכם בעיניי.. אני בכל הטיפולים עשיתי - חודש כן חודש לא. למרות החוסר סבלנות
    אבל בדיעבד, זה יותר בריא לגוף ולנפש ואני שמחה שהרופאה שלי התעקשה איתי על כך

בסוף יהיה בסדר והמטרה מקדשת את כל האמצעים גם אם הם כוללים חודש הפסקה!

בהצלחה....

אנחנו כאן
  • אני מצטרפת להמלצה של ליטלי, תעשי חודש כן חודש לא.
    קחי אויר ותחשבי חיובי! זה חייב להצליח...
  • הי רוצה מאוד, אני מצטערת בשבילך. ממליצה לעשות בכל זאת את הב.דם. אניניודעת שזה צרגיש טפשי אבל בשביל הסיכוי הקטן שזה דימום אחר כדאי. לפנינשמפסיקים תמיכה.
    הפסקה זה חשוב בעיניי. לי החודש הזה לא קל. קשה לי להרים את עצמי אבל זה מעודד לדעת שיש מוקפאים. וחמישה זה ממש ממש יפה. במחזור הקודם לא היו בכלל וזה דיכא אותי מאוד.
    החזרה אמור להיות תהליך פשוט ביותר . ומה שטוב שאין כמעט טרטורים. אז שווה אולי לנסות... כך או כך קחי זמן ותשקיעי בזוגיות.. זה הזמן. כשיש ילדים זה יותר קשה (; צריך להפיק את הצירב מהמצב...(:
    מקווה שתתעודדי... שולחת חיבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה