למה אף אחד לא אומר כמה לידה זה כואב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה ילדתי בת ב4 בבוקר...
    בחיים לא חשבתי שקיים כאבים כאלה של לידה, מצליחים לשכוח מתישהו?

הנה סיפור הלידה שלי

הייתי כבר שבוע עם פתיחה של 4 ס''מ, וביום שלישי היה לי כאבים חזקים בבטן התחתונה ובמפשעות אז נסעתי למיון באסף הרופא לבדוק את זה והם אמרו שזה ההתרחבות של האגן שלי ושאין מה לעשות... רק ללדת... אז אם אני רוצה אפשר לפקוע את המים ולהתקדם ללידה כי לפני כן הייתי בלי צירים.. אמרתי להם שאני מעדיפה להשתחרר הבייתה... גם כי לא רציתי ללדת באסף הרופא.
    ביום רביעי כשהכאבים לא נרגעו החלטתי ליסוע למעייני הישועה ולבקש מהם שם שיפקעו את המים.
    באתי למעייני הישועה וכשבדקו אותי ראו שהפתיחה כבר התקדמה ל5, אמרו לי לחכות לחדר לידה פנוי ואז יפקעו לי את המים, כשנכנסתי לחדר לידה ב10 בלילה המיילדת החליטה לעצהן אותי והיא אומרת שאי אפשר לפקוע את המים למרות שהרופאים הסכימו, כולי התעצבנתי וחיכיתי ל11 להחלפת משמרת, בינתיים איזה רופא אחד הגיע ושאלתי אותו אם אולי הוא מסכים לפקוע לי את המים, הוא מייד התעצבן על המיילדת שהתערבה ואמרה שאי אפשר והוא מייד קרא לרופאה שתפקע לי את המים, זה היה ב11 בלילה ובשלב הזה הייתי עם פתיחה של 6 וכל זה בלי צירים, ברגע שפקעו לי את המים חשבתי שאני הולכת למות, פתאום באו לי צירים וכואבים בטירוף, התפתלתי וצרחתי כמו משוגעת כשבעלי, הדולה והמיילדת מנסים להרגיע אותי ולא מצליחים, צרחתי לאפידורל, מייד הביאו לי נוזלים בשביל האפידורל, וכשסוף סוף המרדים הגיע אחרי שעה הייתי כבר עם פתיחה של 8, והוא צריך להזריק בלי שאני אזוז למשך 5 דקות, זה היה מוות ביסורים, אבל ברגע שהאפידורל התחיל להשפיע הייתי פתאום בגן עדן למשך שעתיים שבזמן הזה הגעתי לפתיחה מלאה, ואז לצערי האפידורל הפסיק להשפיע כי הביאו לי רק מנה אחת ולא רצו לתת לי עוד בשביל שארגיש את שלב הלחיצות, וזה היה טעות חיי!!
    אין דבר יותר כואב מצירי לחץ!! איןןןן!!!
    במשך שעה שלימה הייתי צריכה ללחוץ כשאני נקרעת מכאבים וצורחת כמו איזה חיה, ובאעזשהו שלב כבר צרחתי להם תחתכו הכל רק תוציאו אותה כבר ובאמת אחרי שחתכו תוך כמה לחיצות כואבות היא הייתה בחוץ... ופה חשבתי שנגמר הכאב לפי הסיפורי לידה שקראתי... אבל אחרי שהיא יצאה היו לי צירים עוד יותר כואבים בשביל להוציא את השלייה ובשלב הזה כבר יצאתי מדעתי אז הם הביאו לי עוד מנה של אפידורל, וברגע שהשלייה יצאה אז סוף סוף נרגע הכאב...
    בקיצור זה הסיפור לידה שלי... למרות שבשביל לידה ראשונה זה היה קצר אבל זה היה טראומטי ביותר ואני מקווה שאצליח להתאושש ממנה, הברכה היא שיש לי ילדה נסיכה שיצאה לי מכל הכאב הזה!
    אני מאחלת לכולכן לידות קלות ומהירות לא כמו שלי!

Mushky :-)
16 תגובות
עמוד 1
  • וואו איזו גיבורה!!!
  • היי
    המון נחת ושלוה
    לאט לאט תרגישי יותר טוב
    ורק תראי את הנסיכה ותרווי ממנה נחת
  • איזה סיפור!!!!!!! גיבורה יקרה
    המון המון מזל טוב וכל הכבוד
    ואכן כואבבבבב
    אני עדיין זוכרת.....
    אבל חייבת לספר לך שלא מחייב שהלידה הבאה תכאב לך ככה
    יכול להיות שהבאה (אם תרצי עוד ילדים) תהיה קלה יותר ומהירה יותר ובפחות כואב אמן
  • הרגת אותי... וואי וואי... עכשיו באמת אני משקשקת

• מזל טוב

]

• מזל טוב!!!!

מי לא אמר לך שלידה זה כואב?

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • קודם כל המון המון מזל טוב!
    שבע"ה תראי הרבה נחת ואושר מהאוצרית הקטנה שנולדה.
    תדעי שמה שעברת לידה לא קלה אבל עברת אותה וזה הופך אותך לגיבורה אמיתית.
    את תראי שאחרי שהשיקום יעבור הזיכרון של הכאב יעלם וכל מה שיעניין אותך זה האוצר שיש לך בידיים
  • קודם כל המון המון מזל טוב!
    שבע"ה תראי הרבה נחת ואושר מהאוצרית הקטנה שנולדה.
    תדעי שמה שעברת לידה לא קלה אבל עברת אותה וזה הופך אותך לגיבורה אמיתית.
    את תראי שאחרי שהשיקום יעבור הזיכרון של הכאב יעלם וכל מה שיעניין אותך זה האוצר שיש לך בידיים
  • מזל טוב (:
    הרבה נחת..

ליטלילי
  • מזל טוב!!!

ובטח שתצליחי להתאושש,
    אמא שלי תמיד אומרת שאם נשים היו זוכרות את הכאב הן לעולם לא היו נכנסות להריון נוסף..

הכל יהיה בסדר, את שניה אחת אחרי- תני לזמן לעשות את שלו, ובנתיים תהני מהאוצר הקטן שלך

• אוף, עכשיו אני בעמדה של זו שאמרו לה שלידה זה כואב... ומה אני אמורה לעשות עם המידע הזה?? חחח
    סתם, אף אחד לא אמר לי אף פעם משהו אחר.
    מושקי- כל הכבוד לך!!! זה מאחורייך, כך או כך, זה היה יום אחד ועכשיו את מתחילה את שארית חייך עם תינוקת מהממת ובריאה, אני מקנאה!
    סומכת על פלאי העולם שיעשו את שלהם ובמהרה תשכחי את הזוועות...
  • המון מזל טוב!

• אני ממליצה לא לשכוח ,אלא ללכת ולעשות עיבוד לידה ,יש אשת מקצוע שזה מה שהיא עושה ,עוברת איתך על כל פרט בלידה , במיוחד אם את מרגישה שהלידה הייתה כל כך טראומטית .
    אני בשניה שאיתי יצא שכחתי את הכאב , גם בזמן הלידה אני לא יכולה להגדיר שהכאב היה בלתי נסבל , וכאן הכל תלוי איך מתמודדים עם הכאב , באיזו תנוחה , והאם מוכנים אליו נפשית . ובנוסף כמה זמן זה נמשך .
  • וואו זו באמת לידה טראומטית!
    וסתם שתדעי - מרגע שיורדים המים (או פוקעים אותם) הכאבים הרבה יותר מורגשים.
    שיהיה המון מזל, תגדלי את האוצר בנחת

• קודם כל מזל טוב!
    גבר כבר היה מת מכאבים כאלה.
    דבר שני שוכחים את כאב הלידה (זוכרים שכאב אבל לא זוכרים כמה באמת כאב)
    ודבר שלישי כל לידה אחרת- לא רק מאישה לאישה אלא מהריון להריון, אצלי דווקא בראשון לא היו צירים והוא היה בחוץ תוך חצי שעה והלידה השניה הייתה הכואבת יותר.
  • העיקר את אחרי מאמי..
    מסכנה , יא זה באמת קשה...
    אבל שווה, הכל שווה בשביל האוצרות האלו
    חכי חכי מאמי תשכחי מאד מהר

העיקר המון מזל טוב
    והרבה נחת ממנה ותגדלי אותה באושר ובשמחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה