שיתופים, עדכונים ועוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות יקרות
    חייבת לשתף אתכן

1)מבאס שהיום השכנה מלמטה אמרה לי (ואנחנו לא מכירות בכלל) "תינוק חמוד אבל למה הוא בוכה כל כך הרבה"
    אני רציתי לבכות באותו רגע!!!! יואו כמה אשמה הרגשתי
    אביב בוכה בלילה לפני השינה כשאנחנו מנסים להרדים אותו
    עכשיו יש שיפור אדיר אחרי הקורס לשינת תינוקות שהייתי השבוע אבל לפני כן אכן בכה מלא לפני השינה על הידיים שלנו בנסיונות רבים להרדימו (למי שזוכרות את כל השירשורים שלי בבקשת עזרה בנושא)
    למה להגיד כזה דבר לאמא?
    ועוד אמא שכמעט ואינך מכירה......
    כאילו שחסרים לנו רגשות אשם.....

2) קורס השינה- נפלאאאא
    זה היה שיעור של שעתיים ביום שלישי - נסעתי אליו עם אביב בגשם זלעפות!!! לא היה איכפת לי מכלום רק רציתי עזרה וחיכיתי קורס הזה מלא זמן
    אחרי כל השאלות בפורום, קריאה בד"ר גוגל, הספר של הלוחשת ועוד ועוד
    ניסינו הכל ולא היתה התקדמות
    ועכשיו אחרי הקורס
    אתמול אביב הלך לישון ב 19:30
    היום נרדם ב 20:15 וכמעט בלי בכי
    וישן טוב יותר במהלך היום (אפילו אזרתי אומץ והשכבתי אותו לישון על הבטן ואכן ישן טוב יותר)

3) דילמת הדילמות - להישאר עם אביב בבית או לחזור לעסק עכשיו?
    ואם לחזור אז עם מי להשאיר אותו????
    אחרי התחבטויות מטורפות בנושא
    חברים מסביבי שעיצבנו והיה להם מה להגיד כל הזמן
    שיחות עם בן הזוג (שתמך בכל החלטה שלי)
    והבנה חד משמעית שרק אמאבא יודעים מה הכי טוב לבן שלהם.
    שבוע שעבר ראינו גנים
    וביום שני לקחתי את אביב לגן לראשונה
    אנחנו מתחילים כרגע בשלוש פעמים בשבוע אצל גן מקסים
    שמבוסס על פעילויות לתינוקות
    יש גננת ושתי מטפלות והם 7 תינוקות כולל אביבוש
    כרגע אני איתו שם
    התחלנו בשעתיים ואחרי זה שלוש
    במטרה שאוכל לחזור לעבוד לחמש שעות ביום בהמשך
    פשוט כי אני יודעת שבן זוגי ממש צריך אותי בעסק
    אנחנו צוות!
    היה לי מאוד קשה להחליט
    וזה היה מלווה בהרבה בכי
    כל כך רציתי להישאר איתו עוד בבית
    אבל גם יודעת שאני צריכה גם להגשים את עצמי בתור אשת עסקים
    כרגע פשוט אביב הוא כל עולמי ואיני סומכת על אף אחד איתו
    אבל פשוט אין ברירה

תודה שקראתן ותודה למגיבות
10 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמושלי, כיף לקרוא עדכונים מהשטח

• קודם כל, איזה יופי שיש שיפור! בטח כולכם רגועים יותר.. תשתפי ותלמדי אותנו מה שלמדתם שם

לגבי השכנה, ת ס נ נ י!!! תזכירי לעצמך שאת הכל את עושה לטובת אביב הקטן ולמענו, וככה זה- תינוקות בוכים.. תמיד לאנשים יהיה מה להעיר. לא עוברים יומיים בלי שאני מקבלת הערות מנשים זרות באוטובוס לפעמים גם טועים ולומדים, כולנו בני אדם, אבל את כל העוקץ- תסנני, חבל על האנרגיות שלך...

לגבי העסק, גם בזה תזכרי, שאולי זה קשה עכשיו אבל זה בסה"כ לטובתו ובשבילו. אמא טובה היא אמא שטוב לה, ואת צריכה גם לממש את עצמך אם זה מה שמרגיש לך נכון עבורך. כמובן שיש גם את השיקול הכלכלי שוודאי נלקח בחשבון. אוטוטו הוא גם יגיע לשלב שבו ירצה להיות בחברת ילדים נוספים (את לא מבינה כמה קרוב השלב שאת תהיי פחות מעניינת מבחינתו...)

שיהיה בהצלחה לכם בכל ההתחלות החדשות! שבת שלום יקרה
  • tamara- אמא טובה היא אמא שטוב לה! אני כל כך מתחברת למשפט הזה, משננת אותו ללא הרף בדיוק כדי להכין את עצמי לדילמות מהסוג שאת חווה עכשיו ישראלית 30... באמת דילמה קשה, אבל כמו שאמרת- רק את ובן זוגך יודעים מה טוב לבייבי. לא השכנה ולא אף אחד אחר. גם נשמע שבאמת עשית חושבים ובדקת אפשרויות, והשקעת בזה... מחזיקה לכם אצבעות!
  • איזה כיף לשמוע שיש שיפור עם ההרדמות של אביב!
    אני זוכרת את הפוסטים שלך - מיואשת מהעולם ורק רוצה לעזור לו להרדם ולישון לילות שלמים.
    אז
  • אני שמחה לשמוע שיש שיפור בשינה של אביבי, זה ילך והשתפר עם בזמן עוד יותר.

לשכנה הייתי עונה "כי הוא לא יודע לדבר", תינוקות וילדים בוכים אין מה לעשות.
    האמת גם לי יש שכנים בבניין ממול עם ילד/ילדה קטנים, החלונות של חדר השינה שלי פונה לשלהם, כמעט כל לילה הילד מתעורר בצרחות עזות וצורח ככה חצי שעה. אני מזה מרחמת על ההורים, איזה תיסכול.

בקשר לחזור לעסק אני חושבת שזה דווקא רעיון טוב, זה יתן גם לך קצת אויר ושינוי אוירה וגם זה טוב שיתרגל למסגרת ככל שהם מתבגרים קשה להם יותר להיפרד.
    גם הגן נשמע מעולה - קבוצה קטנה ומספיק כוח אדם. ותזכרי זה לא כמות השעות שאת נמצאת איתו זה האיכות. גם ככה הם עדיין ישנים רוב הזמן בגיל הזה.
  • נראה לי שהורדתם לחץ אז השינה השתפרה
    תינוק מרגיש מתי הוריו לחוצים שהוא ישן

]

• כולן כבר ענו לך..
    נשאר לי רק לשלוח לך המון חיבוקים
  • מקסימות שלייייייי
    אתן לא מבינות כמה עזרתן

אביב היה בגן 3 פעמים
    אתמול סבל מנזלת ואני מרגישה אמא רעה ששמה אותו בגן שם כמובן שידבק מכל מה שיש לילדים להציע.......
    ושכנעתן אותי שאני עושה את הדבר הנכון ונרגעתי קצת
    אלף תודות

בהחלט כיף שהשינה משתפרת
    עדיין עם עזרה וקצת בכי אבל הרבה יותר טוב

ואני בהחלט צריכה ללמוד לסנן את כל המשפטים מכל עבר
    כל אחד חושב שהוא יודע מה טוב לילד שלי
  • ישראלית30-
    אין מה לעשות לא משנה באיזה גיל מכניסים ילד לגן הוא ישר חוטף את כל וירוסים.
    בקשר לנזלת על תזניחי ישר תשימי לו טיפות של מי-מלח כידי לייבש, אם תקפידי לנקות לו את האף תראי שתוך יומיים הנזלת נעלמת.
    לי המליצו על תרופות סבתא נגד נזלת לתינוקות - עוד לא ניסיתי אף אחת מהן
    1. למרוח קצת דבש באזור הנחיריים לפני שינה בלילה.
    2. לעשות נקודות קטנות כמו נמשים על האף עם יוד (כאן צריכים להיות בטוחים שהילד לא אלרגי)
    אמרו לי ששני אלו מייבשים את הנזלת תוך לילה אחד.
  • שמחה לקרוא שיש שיפור בשינה
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה