שבת קשה עברה על כוחותינו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטנטונת (7 חוד') עם עצירות מטורפת מתאמצת בטירוף כל הזמן ויוצא לה כמו של עיזה- עיגולים קשים וכהים כאלה (סליחה על התיאור) לא הצליחה לישון על הלילה וגם רוב שעות היום.. אני לא יודעת ממה זה, האם זה מהברזל או מהמוצקים שהתחילה לאכול, אולי מהחום חסר לה נוזלים (לא נראה לי כי היא עשתה פיפי כרגיל). מה עושים??
4 תגובות
עמוד 1
  • לא צריך ללכת בכל דבר "לפי הספר", אם יש לה עצירות תפסיקי עם הברזל ותראי אם זה משתפר, כנ"ל לגבי המוצקים, היא עדין לא חייבת לאכול מוצקים.
  • המוצקים אצלך זו נקודה רגישה אהה תמרושקה...
    עד עכשיו היא לקחה ברזל או שזה חדש?
    הייתי ממליצה לך לתת לה עגבניה מגורדת
    היא כבר אכלה בניסיונות?

מה שעוד עוזר פלאים
    זה גרבר שזיפים.

בנוסף שמעתי מחברותי
    שאפשר עם מדחום לגרות את פי הטבעת
    וזה גורם להם לשחרר...
    האמת מלחיץ אותי העניין אבל תנסי.

תרגישו טוב

• אל תיבהלי נשמה. זה קרה לי עם הגדולה שלי.
    תמשיכי עם המוצקים ותמשיכי עם הברזל. לוקח לקיבה זמן לעכל (תרתי משמע) את השינוי.
    הגוף שלה יתרגל לזה
    מה שכן תוסיפי לתפריט מאכלים שעושים יציאות.
    הרבה עגבניה מגורדת
    סלק תבשלי ותמעכי
    שזיפים
    הרבה מים
    ותעזרי לה קצת עם מסג עם שמן תינוקות עם כיוון השעון ורגלים לחוצות לכמה שניות לכיוון הבטן ולהרפות.
    לאט לאט זה יסתדר
    ואת באמת יכולה לגרות את המקום עם מדחום תמרחי עליו קצת שמן או משחה שלא יכאב.
    אני עשיתי לגדולה שלי פעם אחת חוקן לא של מים עם התרופה. וזה עזר לה. תתיעצי עם הרופאה שלה

• רחלי היא כן צריכה לאכול מוצקים בגלל בעיית משקל אני האחרונה שאצמד לספר אם זו לא טובתה.

שירהלה ונונילה תודה נשמות..אח, האוכל אכן נקודה כואבת.. הברזל לא חדש, לפני כחודש אמרו לנו להעלות את המינון, עשינו זאת בהדרגה ולא שינינו כלום כבר כשבועיים, ולכן אני לא בטוחה שזה הברזל, אך בכל אופן הורדתי את המינון, אני צריכה בכל אופן לעשות לה ספירת דם השבוע. אכן נתתי לה מיץ של עגבניה שהקל עליה, וגם עשיתי עם מדחום למרות שזה ממש לא נשמע לי פתרון מוצלח, פשוט לא יכולתי לראות אותה מתפתלת וסובלת כל כך.

תודה יקרות, שיהיה שבוע טוב לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה