היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי החזרת עוברים מוקפאים...אחרי שהחזרה קודמת וראשונה נקלטה ישר אבל לצערי עברתי הפלה בשבוע 13+4 ...מתה מפחד שלא יצליח... רק עוד שלושה ימים לבטא...מה עושים??? מישהי מכירה/נקלטה מקפואים??? חייבת עידוד
5 תגובות
עמוד 1
שלום לך, אני נקלטתי ממוקפא אחד. מה הסיבה שעברת הפלה בשבוע 13?
תות
לצערי הסיבה לא ידועה ...הפלה טבעית אחרי דימום מסיבי והתכווצויות חזקות
ואיי מבאס נורא!!! ממתי הדימום וההתכווצויות החלו? מהשבוע ה13? אני הצלחתי להקלט בסבב של מוקפאים, בסבב שהצלחתי, היה רק קפוא אחד לא הייתי אופטימית בכלל, הרופא שלי אמר שמשום שאני ללא הורמונים הגוף יותר רגוע ולכן יש סיכוי ממש טוב שנצליח, ואכן כך. תות
אני נקלטתי מהחזרה של 3 עוברים "טריים" ולצערי גם ההריון הפסיק להתפתח ועברתי הפלה בשבוע 13. 7 שבועות אחרי קיבלתי מחזור וישר החזרתי עוד 3 מוקפאים. גם ההריון הזה נקלט (תאומים - ואחד הפסיק להפתח, גם בשבוע 13 הארור..) אבל - אני היום בשבוע 39, עם עובר אחד בועט ומשתולל שהתחיל את דרכו ב"מוקפא"... אני אני מקווה שזה מעודד אותך קצת! שיהיה לך בהצלחה! קחי אויר, תמנעי מבדיקות ביתיות, רק עוד 3 ימים לבדיקת דם! זאת המתנה קשה מאוד וגם היות ועברת מה שעברת תחילת ההריון מלחיצה, אבל - יש אור בקצה המנהרה!
אוווווווווף כל כך מלחיץ....תודה על העידוד אני ממש מעריכה את זה...