הבת שלי בת חצי שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ובשבוע הבא אני חוזרת לעבודה. היא עדיין קמה בלילה כל שעתיים בערך ,אני לוקחת אותה אליי נותנת לה ציצי היא נרדמת ואני מחזירה אותה למיטה שלה, ככה בערך 3 פעמים בלילה.עכשיו שחוזרת לעבודה רוצה להפסיק את ההתעוררויות הללו.מה ניתן לעשות? במקום ציצי הרם הורד מספר לילות וזה יסתדר?
4 תגובות
עמוד 1
  • השאלה אם היא באמת רעבה בלילה או שהיא פשוט מתעוררת וזו הדרך שלה להרדם?
    אם היא רעבה אני לא יודעת כיצד גומלים מארוחות לילה
    אבל אם זה לא רעב וזו הדרך שלה להרדם בלילה אז את צריכה לעשות גמילה - לנסות להרדים אותה ללא ציצי
    כשהיא מתעוררת בלילה לתת מוצץ (אם את נותנת), ללטף, לנסות להרדים כאילו עכשיו את משכיבה לישון.
    כמובן שבהתחלה זה יהיה קשה וילווה בבכי ודמעות. אבל היא תתרגל.
    ותתחילי מהלילה!
    זה תהליך שלוקח זמן

• תנסי לתת לה לאכול לפני השינה מבקבוק, מטרנה או לשאוב לפני כידי לדעת שהיא אכלה כמות מספיקה. תנסי לתת לה מוצץ בלילה במקום ציצי, ולא לוותר מהר כי זה קצת מתיש בהתחלה והיו כמה לילות קשים.
    תחליפי חלב מזינים יותר מחלב אם (אני מתכוונת קשים יותר לעיכול) ולכן לוקח יותר זמן מאכלה לאכלה,תשקלי לתת לה בערב תחליף חלב או דייסה של קונפלור כידי לגרום לה להיות ממש שבעה.

בהצלחה
  • בגיל הזה הם כבר לא זקוקים לאוכל בלילה ולא כדאי להרגיל ארוחות בלילה. זה סתם קלוריות מיותרות והרגל רע.
    תציעי מים ולא אוכל!!
    זאת דעתי.
    בהצלחה
  • כל פעם שהיא קמה תני לה בקבוק עם מים
    היתי נותנת.לה גם תוספת לפני השינה שבטוח תיהיה שבעה.
    אל תעשי בבאת אחת. כל פעם תורידי ארוחה שלא יהיה לשתיכן קשה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה