אז זהו, סופית כולן בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוץ ממני
    די נמאס לי
    ההפרשות
    המחזור
    המקווה
    התקווה
    האכזבה..
10 תגובות
עמוד 1
  • אויי מאמיייי
    אני מזדהה איתך אנחנו באותו המצב. נכון זה מייאש, מתסכל ובעיקר כואב לראות את כולן ואותך לא. מאחלת לנו שזמננו יגיע וכמה שיותר מהר! והכי חשוב לא להתייאש!!!
  • אוייי נשמהה את חייבת להיות חזקה בבקשה אל תתייאשי!! אני מבטיחה לך שהיום שלך ושל כולנו יגיע זה רק עיניין של זמן ..
    אני מאמינה שהדבר יגיע בזמן הנכון עם כמה שעכשיו את הכי מוכנה לתינוק !!
    גם אני מנסה אומנם רק 7 חודשים ואני מאמינה שיש פה בנות שמנסות יותר וכבר יש לי רגעי ייאוש ומחשבות שליליות בנוגע לעיניין הזה אבל אנחנו חייבות להישאר צלולות עם מחשבות ואנרגיות חיוביות לרגע שהעובר יקלט ברחם!!!

• למרות שאני לא מכירה אותך אישית בא לי לתת לך חיבוק ענק כאות הבנה והזדהות.
    אנא ממך תנסי לחזור לאופטימיות, תתעודדי, תסתכלי על המשפט שלך ״סופית כולן בהריון״ כמשפט חיובי... כי זה נשמע ך כי אם כולן בהריון אז גם את תזכי באושר...
  • את לא היחידה מאמי!
    גם אנחנו מנסים 7 חודשיים ועדין כלום
    לדעתי למי שאין בעיה זה אך ורק הלחץ והרצון הזה להיות בהריון!
    חייבות לשחרר!!
  • אוויייש בובה ..
    אלל תתיאשי הכל לטובה.

זה יגיע ברגע המתאים .. את תראי

הכל בעיתו ובזמנו
  • תודה בנות, מאחלת לנו שנהיה בין ההריוניות בקרוב בע״ה!
  • בובה לא להתייאש!!! מבינה אותך מאודדדד!! גם אני רואה את זה כך שכל הבנות משפחה חברות בעבודה- כולן בהריון!!!
    אני מנסה כמעט שנתיים!!! לא להתייאש... הסבלנות מרה אך פירותיה מתוקים... לא לשכוח!!
    תמיד שאני על סף ייאוש אחרי מחזור, ועוד מחזור ועוד אחד... תמיד אני אומרת לעצמי את המשפט הזה!! ואת עוד תראי שיבוא היום שגם את תפרסמי פוסט שזכית לפס המיוחל בבדיקת ההריון...
  • היי....יכולה להגיד לך מניסיון שצריך להיות חזקים !! לא להתייאש!!! והכי חשוב זה לשחרר מהלחץ!!! לחץ מאוד מאוד משפיע .... גם אנחנו ניסינו קרוב ל 9 חודשים, וברגע שקיבלתי שוב מחזור, כמובן שוב היסטריה ושוב בכי, אמרתי לעצמי די נמאס לי, נשבר לי!! מה שיבוא יבוא, כשצריך שזה יקרה זה יקרה!!! וזה קרה תודה לאל!!! תמיד קינאתי בחברות שנקלטו מהפעם הראשונה והיו מספרות בהתלהבות שהנה פעם ראשונה שהן ניסו - זה נקלט (איזה יופי לכן באמת חח), וחשבתי מה ההבדל ביני לבינן?! והגעתי למסקנה שאף אחת מהן לא חשבה בכלל שהיא תוכל להיכנס להריון מהפעם הראשונה, כל אחת הייתה בטוחה (!) שיקח לה לפחות חצי שנה...ואני לעומתן הייתי בטוחה שאקלט מהפעם הראשון וכל פעם שה לא קרה, נכנסתי יותר ויותר למעגל של תסכול, עד שלא נשבר לי מהמצב הזה....
    תהיי חזקה ושחררי מהלחץ עד כמה שזה אפשרי! זה יקרה אני בטוחה! תהני מהיחסים עם בעלך :) המון בהצלחה !!!!!
  • מזדהה איתך כ"כ. כולן מסביבי בהריון, אבל כולן... כאילו פתאום ללכת לסופר נהיה סופר של הריוניות, או שזה רק אנחנו שמרוב שרוצות את זה רואות את זה פתאום כ"כ חד לנו מול העיניים.

אל תדאגי, ב"ה כל אחת בזמנה הנכון תהיה. צריך לזמן את זה לעצמנו וזה יקרה.
    בהצלחה
  • מסכימה עם מירי שחררי מהלחץ זה עובד בסוף! גם אם זה ייקח זמן, סטטיסטית כנראה שזה יקרה. אז לא חבל על הצער והכאב? לפחות שיקרה בכיף ובשמחה!
    לנו לקח שנה, ואחרי בדיקות והכל תקין אצלי ואצלו וחודשים של צפייה ואכזבה. החלטתי שאני מפסיקה עם ההתעסקות בזה וחיפפתי ביום כן יום לא, לפעמים היה יום כן יום כן, והפסקתי לבדוק ביוץ כי הוא ב"ה מספיק סדיר. במקביל השתדלתי לא להתעצב מהמחזור, אלא לנצל את זה שיש לנו עוד חודש ביחד רק שנינו כמו בירח דבש. ובסוף זה קרה.
    אני יודעת שזה מרגיש כמו מלא זמן אבל זה באמת לא, הזרע והביצית המיועדים כנראה עוד צריכים את הזמן שלהם וזה בסדר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה