מבחן באמצע חודש שמיני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני לומדת למבחן וזה ממש ממש לא קל בשלב הזה!
    המבחן 6 שעות ועוד בירושליים..
    ברוך ה' יום שלישי אהיה אחרי.
    מקווה שכאבי הגב והצרבות לא יפריעו יותר מידי לריכוז
12 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד!!! מורידה בפנייך את הכובע

• מזדהה איתך.. רק שאצלי מתחילה עכשיו תקופת מבחנים ועד הלידה . יום לפני המשוער מבחן אחרון . אבל הכי מפחיד זה מבחן מהט שבועיים לפני הלידה (מבחן חיצוני שיש לו מועד פעם בחצי שנה)
  • תודה שירה יקרה אני אעדכן!
  • הנדסאי אלקטרוניקה ואת??

• ראיית חשבון.. גם אצלי זה מבחן חיצוני שיש אחת לחצי שנה
  • תשקיעי את מייטבך כדי שלפחות תוכלי להעביר את החופשת לידה בלי כאבי ראש על לימודים!! בהצלחהה לנו

• ]

• בהצלחה יקירתי!
    תני את כל כולך בשביל שאח"כ תנוחי עם התינוקת בבית
    ות****י את כולך אלייה.
    שולחת
  • תודה בנות!
  • הי בנות,

בהצלחה לכולן בלימודים!
    אני עכשיו באמצע שביעי, וב"ה חודש הבא יש לי מבחן (גם כן מועד חצי שנה- רשות לניירות ערך)
    האם אפשר לקחת משהו שעוזר לריכוז? חייבת משהו שיושיב אותי ללמוד כמו שצריך כי כל פעם שאני מתיישבת ללמוד אני מתעייפת מאוד מהר, מאבדת ריכוז ונרדמת! נורא מתסכל!
  • אני ממש מבינה אותך.
    הלמידה שלי בתקופה הזו הייתה הרבה פחות יעילה, המון הפסקות וקושי להתרכז.
    כמובן העייפות, הצרבות וכאבי הגב רק מקשים.
    אין לי טיפ חכם לתת לך ואני לא לוקחת משהו לריכוז (אני מניחה שהתכוונת לאיזה סוג של רטלין או משהו).
    רק יכולה לאחל לך מלא בהצלחה, תשקיעי כמה שאת יכולה, זה ישתלם לך!!
  • אני חייבת לסיים השנה את התואר - אין סיכוי שאני אצליח לגרור את עצמי עם זה גם שנה הבאה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה