שלוום.. חדשה פהה... בנושא ביוץ.. (: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני חדשה פה ואשמחח לעזרה..

אני ובעלי קיימנו יחסי מיןן..;)בתאריך 23 בערך יום יומייים לפני הביוץ המשוער שהוא היום..

ואתמול בלילה היו לי כאבי ביוץץ חזקים בצד שמאל..
    למרות שזה תמיד כואב בצד ימין.. והיום כואב קצת בצד ימין כשאני צוחקת חחח..

מיתוך סקרנות עשיתי בדיקת ביוץ אתמול ב10 בלילה והוא יצא חיובי והיום גם עשיתי שתיים אחת יצאה שפס הביקןרת חזק יותר והפס השני גם חזק אבל קצת פחות.. ובבדיקה השניה פס הביקורת יותר חזק בהרבה מהפס השני..

מזה אומר לגבי הביוץ היה או יהיה ואם יכול להיות שנקלטתי כי קיימנו ב23 ב10 בלילה חחח
    מבולבלת...

חייבתתת עזררההה סורי על החפירההה...

תודה לעונותת.. (;

ג'ני
4 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה וברוכה הבאה,
    אז קצת רקע בנושא ביוץ- ביוץ זהו אותו רגע שבו הזקיק הגדול ביותר שצמח מבין השחלות מפריש/ משחרר ביצית והיא נאספת ע״י החצוצרה לכיוון הרחם. רגע ההפרשה של הביצית הוא הביוץ שלך.
    בדיקת ביוץ חיובית רק כאשר 2 הפסים חזקים באותה המידה, אם יש פס אחד חלש ואחד חזק- זהו לא ביוץ! מה שקורה זה שהגוף שלנו מפריש כל החודש הורמונים אבל בזמן הביוץ הוא מפריש יותר!!
    לגבי הכאבים- כל חודש את תבייצי משחלה אחרת- פעם ימין ופעם שמאל... ולכן הכאבים עלולים להשתנות במיקומם מחודש לחודש.
    לגבי השאלה האם נקלטת---- נוכל לשכת רק עוד 14 יום בערך, זה הזמן שבו הביצית המופרית ( הלוואי) ע״י המזרח תשתרש אל תוך דפנות הרחם, ואז הגוף מבין שהוא בהריון ומתחיל לייצר הורמון ההריון שמזוהה בבדיקה הביתית, לכן אין מה למהר ואין טעם לעשות עכשיו בדיקה רק לאחר האיחור.
    יש כל מיני סימפטומים מוקדמים להריון כמו חזה נפוח וגודש, בחילות והקאות, וכדומה זה משתנה מאישה לאישה ומהאיום להריון

יחסי מין סביב הביוץ- יום כן ויום לא
    ואם יש לכם כח-- כל יום!!
    אתם צריכים ״לכסות״ את כל הימין על מנת שהסיכויים להריון יהיו גבוהים...

בהצלחה מתוקה :))
  • לפי התאיור שלך נראה לי הביוץ יתרחש היום... תעבדו על זה :-) בהצלחה
  • תודה על התשובות... ;)

עוד שאלה חח אם היום הבדיקה של הביוץ הראתה שלילי זה אומר שהיה הביוץ ? כי ביום שבת ב22:00 היא הייתה חיובית מאוד.. והיום שלילית.

ג'ני
  • אכן כן... :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה