נכנסתי רק לעדכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאני עדיין שונאת את המשפחה של בעלי...בלשון המעטה
    ויש לי הרגשה שהיא מנסה לסכסך ביננו!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אל תתני לאף אחד לסכסך בינך לבין בעלך.
    אני למדצי לעצום עיניםנולאטום אוזנים. פשוט לא התיחס לכלום
    לומדיםנאת זה בדרך הקשה אחרי שאת.חווה קריסת.מערכות רגשית.ואת מבינה שאוהשאת מתחילה להתעלם לסנן ואפילו לזלזל רק לא להפגע או שחס וחלילה הנפש לא תעמוד בזה.
    אם היא ממש מנסה לסכסך. קחי ממנה כמה צעדיםנאחורה.
    כמה שפחות לבקר כמה שפחות.לדבר. שיחת ולפון מנשמע צה קורה שתיהיה שבת שלום וזהו לא צריך יותר.מזה.

• כולנו באותה הסירה בובה
    תהיי חזקה!
    עצוב לקרוא שיש דברים כאלה
    אבל תהיי אשה חכמה שיודעת למשוך בחוטים
    לא בכוח, במוח.

מחבקת חזזזזזק

• מכירה מקרוב........

לקחת מיליון צעדים אחורה מהם......
  • אוי מאמי שלי איזה נושא כאוב , אנחנו בעזרת השם עוברים דירה , אז חמותי בשיא חוצפתה הציעה לנו שהיא תקנה לעצמה מיטה שיהיה איפה לישון שהיא באה אלינו (כאילו שלא הייתי מספיקה ברורה גם בדירה הקודמת ) אוףףףףףףףףףףףףףף נמאס לי , אל תתני להם לסכסך , תהיה חזקה.

/]
  • מרגו..
    מה????????
    חחחחחחזה הדבר הכי מצחיק ששמעתי החיים שלי
    אם חמצי היתה מציעה אצזה הייתי מתעלפת

• ככה היא , עוד מה שאני מספרת זה על קצה המזלג , יש לה קטע כזה (לה ולבעלה) שאם הם מתארחים אז חייבים גם להישאר גם לישון (כאילו בית שלי זה בית מלון עם הכל כלול) מילא שהיא עושה את זה אצל חברים שלה או אצל אחים שלי לא איכפת לי . אני אסביר שבעלי היה רווק ועבר דירה מדרום (הם משם ) למרכז היא השכיר דירה 3 חדרים סלון +2 חדרי שינה , אז שם היה לה פיקניק (היה איפה לישון ) שעברנו לדירה אחרת קטנה יותר אבל גם סלון +2 חדרי שינה אז מיטה זוגית שנייה זרקנו (או מכרנו לא זוכרת ) ועכשיו ששוב אנחנו עוברים אז היא מנסה שוב לסדר לעצמה מקום לישון . אנחנו צעירים ואני מאד קנאית לפרטיות שלי ובכלל מה אני צריכה שהיא תישן אצלי , מה כל כך קשה להבין .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה