מה לובשים בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אני כבר לא יודעת מה להלביש לבת שלי בת חצי שנה בלילה
    אנחנו ישנים עם חלון פתוח ויש אויר
    בלילה היא לובשת בגד גוף עם שרוולים ארוכים ומכנס עם רגליות
    והיא ממש מזיעה
    אני פוחדת לשים לה בגדים קצרים שלא תתקרר או תהיה חולה
    איך אתן מלבישות את הילדים בלילה? אתם ישנים עם מזגן?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מלבישה לשלי בן 4.5 חודש בגד גוף עם שרוול קצר בלי מכנסים ומכסה בשמחה פליז די עבה את הרגלים, בלילות שיש ממש רוח קרירה מהחלון שמה לו בגד גוף דק אבל שרוול ארוך וגרביים של קיץ ושוב מכסה בשמיכה. זה עובד לא רע בכלל הוא לא מזיע ולא קר בלילה. מקסימום אם הטמפרטורה משתנה - אני משנה לו את השמיכה, כלומר שמתי לו ארוך כי הייתה רוח ואז בלילה היא פסקה אז אני אכסה אותו (את הרגליים) בשמחה דקה יותר.
  • כבר מעל חודש שהיא לובשת רק שרוול קצר ובלי גרביים.
    היא ישנה עם שמיכה דקה והחלון פתוח.
    אני בדעה שאם לי חם אז גם לה חם.
    אם אני ישנה עם טוניקה אז איך אני אלביש לה ארוך?

• שלי בן 7.5 חודשים ישן עם חלון סגור בגלל הרבה רעש בחוץ, פוך קיץ דק, בגד גוף קצר ומכנס ללא רגלית ובלי גרביים, סבבה לו. בבוקר שאני מוציאה אותו לאמא שלי אני מלבישה לו גרביים וחולצה דקה מעל.
  • אני גם בשגעת הזו...

נהוראי ישן כמונו. עם קצר ושמיכת מעבר.

תהל האפרוחה ישנה עם טריקו ארוך דק
    ושמיכת פיקה של הקיץ
    נראה לי בעיקר בגלל היתושים

החלון פתוח חציו.

בלילה אני כמעט ולא ישנה
    אז קמה כל כמה זמן לכסות
    אם אני מרגישה שקר לה אני מחליפה בשמיכת צמר.

היא גם ככה מעיפה בלילה את השמיכה...

• בגד גוף קצר וגרביים., שמיכת מעבר. החלון חצי פתוח אבל הדלת של החדר סגורה, כדי שלא תהיה רוח פרצים (היא אתנו בחדר שינה)
    ~~ענת~~

• טריקו ארוך
    והשמיכה זרוקה כרגיל ברצפה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה