היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המחזור האחרון שלי היה ב- 24.04, היום עשיתי בדיקת בטא ויצאה לי תוצאה של 148 אני עם כאבי בטן תחתונה כבר כמה ימים , האם זה אומר שהרחם מתחרב למרות שהבטא שלי יצאה נמוכה והאם זה אומר שאני בכלל בהריון ?
תודה מראש
4 תגובות
עמוד 1
מזל טוב!! את אכן בהריון! עכשיו חשוב לעשות מעקב אחרי הבטא ולראות שהיא אכן עולה בצורה תקינה... בנוגע לכאבים זה טבעי.. אני בהריון הנוכחי וגם בקודם סובלת מכאבי מחזור... הכל בסדר.. !! תהני מהרגע והכי חשוב תהיי רגועה :) שיעבור בקלות!!!
תודה על התשובה, היום עשיתי שוב בדיקת הריון ביתית והפס השני שוב היה חלש, האם יש מצב שההריון לא נקלט ולכן יש פס חלש. או ברגע שההריון לא נקלט אין כבר פס
פס חלש גם מסמל.. אבל מה יותר טוב מבדיקת בטא שיצאה לך חיובית.
והכאבי בטן אכן משינויים שהרחם עובר. מאחלת לך שלא תסבלי אבל הכאב יהיה ממש לא נעים אוטוטו. אל תחששי.
קבעי לעצמך תור לשבוע 7 שתוכלי לראות שק+ דופק.
שיהיה בהצלחה
פס חלש גם מסמל.. אבל מה יותר טוב מבדיקת בטא שיצאה לך חיובית.
והכאבי בטן אכן משינויים שהרחם עובר. מאחלת לך שלא תסבלי אבל הכאב יהיה ממש לא נעים אוטוטו. אל תחששי.