אלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך יקירתי?...
3 תגובות
עמוד 1
  • אני עצובה ומפוחדת, אבל לא מרימה ידיים, מחכה למחזור כדי לעשות את הבדיקה ומקווה שלא עגלו שום דדבר חריג. מה אצלך נשמה, איך את מרגישה?
  • יקירתי... כל הכבוד שאת לא מרימה ידיים.. ואולי עדיף שתעשי את ההיסטרו ותדעי שאת לא מתדפקת על דלת נעולה.. וכמובן יש את האמונה שזה לבד עוזר להיכנס להריון. מקווה שזה נכון
    אני בסדר... הביוץ מאוד מתאחר לי בגלל ההורמונים של חודש קודם. אף פעם לא עבר טת היום ה12-13 פעם אחת יום 14.. נפעם זה יהיה בערך ביום 17-18.. גם כמו שפעם כתבתי לך אצלי האפקט של ההורמונים מגיע חודש אחרי אז פתאום נוחתת עליי עצבות ודכדוך.. וכך היה לי אתמול.
    אני ממש מקווה שלא אגיע לחודש נוסף כי הרופא מעביר אותנו לפרוטוקול ארוך!! ותביני שאין בעיה מוסברת וברורה. הוא בעצנו לא מבין למה לא נקלטתי חודש קודם. התנאים היו טובים.
    אני מקווה שהמוקפאים שרדו היטב...ואני מקווה שיש סיכוי טוב לקליטה הפעם..
    חיבוק חם ממני
  • גם אני מקווה בשבילך שהחודש זה יהיה שלך, הקטע שהיה לי הריון כימי בסיסוב הראשון לכן לא ניראה לי שיש בעיה ברחם אבל לבדוק זה תמיד טוב, דווקא להפתעתי לקחתי די בקלות יחסית את ההפסקה של הטיפול, אבל בגלל כל ההורמונים המחזור שלי השתבש לגמרי ועכשיו אין לי מושג מתי יגיע...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה