תשובה ידועה מראש... וים שאלות עבורכן!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, חזרתי מביקור אצל הפרופסור היום וכמו שתיארתי לעצמי התשובה היא חד משמעית ניתן להביא תינוק לעולם רק באמצעות Ivf, הוא שלח אותנו לאינסוף בדיקות לפני תחילת התהליך, מה שמעצבן הוא שתורים לבדיקות זה לעוד חודש!!
    מאני לחוצה נורא וחוששת, הרופא הסביר שאצטרך להזריק לעצמי הורמונים זה נשמע לי נוראי, למרות שאני בחורה חזקה באופי אבל כבר כמה ימים שאני לא מצליחה לישון איך שאני עולה למיטה הבטן שלי מתפוצצת מכאבים!!!
    אני חייבת לשאול אתכם משהו שמאוד מטריד אותי, הפרופסור אמר שניתן לבצע את התהליך בבית חולים רמבם באיזור שלי שהוא ללא תשלום או בבית חולים שהוא עובד בעלות של 2300 ש״ח לסבב טיפולים אחד, מה ניראה לכם שעדיף לבצע בבית חולים או באופן פרטי?
    האם זה מגדיל את הסיכויים להריון כאשר עושים זאת באופן פרטי???
    יש פה במקרה מישהי שעברת את התהליך ברמבם?? אשמח לשמוע.
    אוףףףףף הכאבי בטן הורגים אותי מהלחץ!!!!
    אם זה ככה עכשיו מה יהיה כשבאמת תהייה סיבה!!!
9 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    אני עושה באסותא ומשלמת להם 700₪ בערך. התרופות עולות עוד 1000-1200₪.
    לא ברור לי למה אמר שצריך לשלם 2300..
    תמשיכי לברר ובעיקר לברר עם עצמך אם את רוצה מוכנה להיכנס לתהליך הזה. לא פשוט ולא מובן מאליו. חפעמים אנחנו צריכות קצת זמן לעבד ולעכל..
    אם תצטרכי משהו אנחנו כאן. ובטוחה שהרבה יאמרו לך שזה לא נורא כפי שזה נשמע, טכנית בכל אופן...(:
    בהצלחה!!
  • אני עושה בבית חולים ציבורי בתל השומר ואני מאוד מרותה מהמקצועיות מיחס, חברה שלי עשתה פרטי ודווקא לא הייתה כל כך מרוצה אבל זה לא אומר זה כל מקרה לגופו.
    אל תשכחי גם שרופאים שעובדים בפרטי עובדים בבתי חולים ציבוריים, ככה ש... החלטה שלך אבל אני מאחלת לך הרבה סובלנות והצלחה מהירה.
  • היי
    אני עשיתי באסותא בפרטי ודווקא מרוצה מההתנהלות ומהזמנים .
    ברור שכשזה פרטי התור לפתע מתקצר.
    שילמתי על תרופות כ 1300 ש״ח ועוד 600 על אשפוז באסותא לשאיבת ביציות
    400 להחזרת עוברים ( פחות או יותר אני חושבת)
    ועוד 1000 לרופא שטיפל בי
    אז תעשי חישוב .

לגבי הזריקות לעצמך ... אני בחיים לא חשבתי שאני אזריק לעצמי בבטן או בתחת והנה אני עדיין מזריקה היום גסטון בטוסיק כל יום .
    מתעשתים ומתרגלים .. זה מפתח עור של פיל לנושא המחטים וכבר הופך להיות דבר לא מאיים.
    אז אל דאגה .. בפעם פעמיים הראשונות הלב שלך ידפוק חזק מלחץ ואח״כ כבר תתרגלי.
    שף יהיה המון בצלחה ואני לגמרי ממליצה פרטי אם יש לכם איך לשלם .
    זה חוסך הרבה עצבים.

.
  • אתן מקסימות,
    אז ככה הרופא שהייתי אצלו דורש על תשלום רק בשבילו באופן פרטי ושהוא יטפל בי 2300 ש״ח
    בנוסף צריך לשלם את ה 600 ש״ח שאני יהיה מטופלת באותו מקום, ועוד תשלום של התרופות, תראו בשביל ילד זה שווה הכל אבל אותו פרופסור הוא גם מנהל יחידה של ivf בבית החולים רמב״ם ולפי מה שראיתי אין שם הרבה רופאים אז אני ממש מתלבטת!!!
  • היי
    אני מטופלת בIVF ( מחזור ראשון ובשאיפה אחרון לפחות לתקופה הקרובה ) בהרצליה מדיקל סנטר שזו מסגרת פרטית
    שילמתי רק על תרופות ופתיחת התיק שם מכיוון שאת שאר הדברים הקופה מממנת.
    התרופות שלי עלו כ1000 ש"ח ופתיחת תיק 750.
    אין לי ניסיון ברפואה ציבורית אבל אני מאוד מרוצה מהם.
    לגבי התהליך - כן זה תהליך מורכב וכן אני חושבת שכדאי לך לחכות לחופשת סימסטר כדי להתחיל .
    אני לא יודעת אם עברת בכלל טיפולים כלשהם. אם לא אז תצטרכי להכיר שגרה חדשה של זריקות-בדיקות-אולטרסאונד וחיים על פי הוראות המרפאה שלך אבל בסופו של דבר זה גם הטיפול עם אחוזי הצלחה הכי גבוהים מכל שאר טיפולי הפריון כך שבשאיפה לא תצטרכי יותר מדי מחזורי טיפול
    שיהיה המון בהצלחה :)
  • שלום תותי פרוטי,
    אני גם עברתי טיפולי פוריות ivf icsi, הזריקות לא כןאבות אם את מזריקה לאט לאט ועצה ממני, לפני הזריקה- יש משחה שהיא מאלחשת את האזור, כשעה לפני את מורחת נקודתית איפה שתזריקי, נותנת לזה להספג שעה ואז מנגבת עם פד מחוטא והופ המקום רדום. לא הרגשתי שום דקירה.
    בקשר לשאיבה, לשתות הרבה הרבה מים אחרי, ולהשתדל לנוח. הלוואי שהחודש הראשון שתתחילי יהיה גם האחרון:)

תות
  • אמן שכשאת חיל זה יהיה בטיפול אחד!!!
    אנחנו כרגע צריכים לעבור מספר בדיקות לפני התהליך מקווה שהתשובות יגיעו במהרה, הבעיה היא אצל בעלי.
    יהיה בסדר מקווה שהסבל לא גדול והדרך מקדשת את המטרה..
    תודה בנות אתן מדהימות!!!
  • היי,
    לא יצא לי להיכנס לפורום תקופה מסויימת ועכשיו ראיתי את מה שרשמת. אנחנו גם התלבטנו המון בין פרטי וציבורי. רציתי להגיד לך שדווקא יש עוד רופאים ברמבם, מחלקם התרשמתי יותר ומחלק פחות.
    אני מטופלת באופן פרטי אצל הפרופ' שאת כותבת עליו. העצה שאני יכולה לתת לך שתלכי על פרטי רק אם את יכולה להרשות לעצמך וזה לא יהפוך לנטל כלכלי. הטיפול מתבצע חודש כן וחודש לא כי הגוף צריך להתנקות.
    אני אישית מרוצה מהטיפול שלו למרות שעוד לא השגתי הריון. הוא נחשב לאחד הטובים בתחום.
  • היי
    אני הייתי מטופלת בכרמל ומאוד מרוצה! ממליצה בחום..
    גם לי היו התלבטויות לגבי פרטי אבל כשראיתי שאני מקבלת את כל המענה שאני צריכה והיחס המתאים - ויתרתי ונתתי הזדמנות..

התהליך עצמו לא מאוד נורא כמו שהוא נשמע אבל את צריכה להכין את עצמך נפשית לתקופה הזאת. להבין שעושים מה שצריך לעשות ועם הרבה אנרגיות חיוביות הכל יהיה בסדר

המון בהצלחה..

ליטלילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה