הריון או מחזור ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני צריכה את העזרה שלכן . לפני כחודש וחצי בערך קיימתי יחסי מין עם בן זוגי . לאחר שבועיים התחלתי לחוש דברים מוזרים בגוף שלי כמו בחילות כל התסמינים של תחילת הריון לאחר כמה זמן הגיעה התאריך החודשי של המחזור שלי וקבלתי אותו באיחור של יומיים . היו לי כאבים עזים כמו שלא היה לי בחיים באיזור הבטן התחתונה ובגב . המחזור נמשך שלושה -ארבעה ימים . האם יש סיכוי שאני עדין יקלט להריון ?

??????????
7 תגובות
עמוד 1
  • אם קיבלת מחזור אז כנראה שאת לא בהריון.
  • תעשי בדיקת דם להריון, זה הכי מדויק, אני קיבלתי מחזור והיו לי כאבים ושבדקתי הבדיקת דם הראתה שאני בהריון,ובסוף זה היה הריון חוץ רחמי,אני לא רוצה להדאיג אותך, רב הסיכויים שזה כלום,אבל שווה בדיקה

רחל
  • ואם המחזור הפסיק ליום יומיים ולאחר מכן היה דמום קל ?זה לא אומר כלום ?
    ??????????
  • זה קורה לפעמים.. זה קרה לי!!
    הגוף מנסה לקלוט הריון, זה קורה כשמתחילים לנסות לא חושבת שיש סיבה לדאגה אבל אפשר להתייעץ עם הרופא שלך אם זה כל כך מדאיג אותך...

• יש לי במשך שלוש ימים כתמים אדומים ... כשאצלי המחזור מסתיים אז הוא מסתיים .. אני לא יכולה לעמוד על הרגליים שלי יותר מחצי שעה אנני מתעייפת אני יושנת הרבה המצב רוח שלי משתנה אני עצבנית שמחה רגישה מה קורה לי ..?!

??????????
  • ??????!!???!

??????????
  • בבקשה תענו לי ???

??????????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה