שוב שאילת שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש נו סיפור חדש עם שינה של דניאלי .
    הקטנציק החליט שנוח לו לישון על הצד ולא על הגב ולפעמים גם בטן זאת הפוזה המעודפת . מין הסתם הוא מתהפח ונשקב לבד כאנו שמים אותו על הגב . השאילה מה עושים בלילה כזה נגד הוראות של משרד הבריאות . לשים מעצור כדי שלא התהפך על הבטח זה בלטי אפשרי כי הוא זוחל על הגב ונרדם לפעמים גם בכיוון הפוך . מה עושים ? מה שמצחיק לפעמים בלילה שהוא כבר על הבטח תוך שינה הוא לא מצליח להתפך בחזרה על הגב ואז הוא בוכה ואנו עוזרים לו הוא ממשיך לישון שוב על הגב .
    Free image hosting by
    htt
6 תגובות
עמוד 1
  • עם כל הכבוד למשרד הבריאות
    יש מצבים פשוט אין הרבה אופציות...

שניהם אצלי ישנו על הבטן
    כמה שהם ישנו בכלל
    (החליפו לי את הימים והלילות ובלילה תמיד חגגנו)
    מה שכן כל מה שניסינו לא עזר.
    על הגב הם לעולם לא ישנו, לא משנה מה.

אז מה שעשיתי זה קודם כל כמובן לישון צמוד אליהם
    בזמן המועט שכן ישנו.
    קמתי גם ככה כל כמה דקות בלילה
    פשוט עין אחת הייתה פתוחה אוטומטית

• ביום הוא יושן (מנמנם בסדר ) בלילה הוא יושן חזק איך שבא לו . אני כן שומעת אותו אבל עם כדול עד גיל שנה לא היה דבר הזה .כאן הוא פשוט נשכב על הצד מייך ונרדם .
    Free image hosting by
    htt
  • אוף כתבתי מלא ואז הרמתי את הראש וגיליתי שהכל באנגלית....
  • אגב המלצה היא לא להשכיב על הבטן - על הצד מותר.
    כל עוד נתיב בנשימה פתוח שישן כמו שנוח לו.
    אצלי עד גיל חודשיים הסכים להרדם רק על הבטן (כשהראש מוטה לצד)
  • גם אצלי שתי הגדולות ישנו על הבטן. משום מה הקטנה לא אוהבת. במידה והיא מתהפכת על הבטן מתוך שינה, היא מתחילה לבכות.
    יש לי בייביסנס אז אני די רגועה.
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • בייבי סנהס גם לנו יש
    Free image hosting by
    htt
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה