תוצאות בדיקת בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן...
    מחזור אחרון היה ב23.4 ..בשבוע האחרון יש לי כאבי מחזור שכל פעם אני בטוחה שקיבלתי והולכת לשירותים וכלום.. רק הפרשות.. יש לציין שהמחזור הוא אחרי הפסקת גלולות .. עכשיו גם נראה שמתחיל להיות לי רגישות בשדיים...
    עשיתי היום בדיקת בטא ואני מחכה לתשובה.. אני בכללית מישהי יודעת מתי תהיה תשובה?
14 תגובות
עמוד 1
  • בד"כ מקבלים כבר באותו היום תשובה..
    אצלי בלאומית ככה בכל אופן עשיתי בבוקר וכבר ב2 הופיעה התשובה..

שיהיה בהצלחה
  • בשעות הקרובות צריכה להיות תשובה.
    בהצלחה
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • היי התשובה הגיעה והיא שלילית... יכול להיות שעשיתי את הבדיקה מוקדם מדי??
  • ??? מישהי??
  • עשית את הבדיקה אחרי איחור במחזור? כמה זמן אחרי ?

• מצטרפת לשאלה של שושה

תות
  • המחזור שלי לא סדיר ואני הייתי שנתיים וחצי עם גלולות (לפני כן הריון שבא בקלות על הפעם הראשונה גם אחרי הפסקת גלולות) עשיתי בדיקות ביוץ אבל אחרי שבוע שלא היה כלום התייאשתי...אז זרמנו ואין לי מושג מתי היה הביוץ.. ובינתיים כאבי מחזור כבר שבוע בלי מחזור...
  • אני הייתי מחכה עוד כמה ימים ואם המחזור לא מגיע ללכת לעשות עוד בדיקה..
    לי גם היו כאבי מחזור הייתי בטוחה שאני עומדת לקבל , ובסוף זה היה הריון
    בהצלחה , שהתוצאות יהיו מה שאת רוצה
  • מה שאתן אומרות שיכול להיות שהביוץ היה מאוחר ולכן עדיין לא רואים בבדיקת בטא? גם אם אני כבר מרגישה סימנים בגוף?
  • אני לא רוצה לבאס אותך אבל ...
    כשהפסקתי גלולות אחרי 3 שנים בערך הייתי בטוחה שבמחזור הראשון אני מתעברת.
    היו לי כאבים ובלי מחזור, השדיים גדלו והיו רגישים והכל הראה כאילו שיש הריון.
    ואז הגיע המחזור...
    יכול להיות שכל מה שאת מרגישה זה בעצם מחזור טיבעי לחלוטין שמגיע אחרי שנתיים של גלולות.
    תמתיני עוד קצת, לפעמים האיחור טיבעי משום הגלולות.

מאוד מאחלת לך שלא תצטרכי להמתין הרבה ושתקלטי מהר!
  • מתוקה בלי לחץ. לי לקח 3 חודשים להיקלט אחרי שהפסקתי לקחת גלולות בכל אחד מההריונות שלי.
    החלטנו שמנסים להיכנס להריון אז לא לקחתי סיכון בקשר לביוץ ומהרגע שנגמר המחזור עבדנו יום כן, יום לא. בסופו של דבר את תיקלטי. אם לא החודש, חודש הבא. תנסי להיות רגועה עד כמה שאפשר.
    שיהיה בהצלחה
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • בנות תודה רבה על כל העידוד... קראתי קצת באינטרנט ואולי יש עוד תקווה לחודש הזה...אם לא בעז״ה חודש הבא :)
  • היי בנות, מעדכנת ורוצה להתייעץ...
    אתמול בערב הרגשתי כאב בבטן תחתונה שמאלית, לא משהו מיוחד אבל עדיין החלטתי לבדוק ביוץ ולהפתעתי התשובה היתה חיובית!!! אז מיד הזדרזנו לעבודה...
    בכל מקרה... הגיוני שיהיה ביוץ ביום ה36 למחזור??? (ו. אחרונה היתה ב23.4), או שזה דווקא יכול להעיד על היריון???(ביחד עם הרגישות בחזה ועוד סימנים...) אני שוקלת לעשות עוד בדיקה ביום שישי ואם היא תהיה חיובית אולי יש תקווה...
    מה אתן אומרות על כל העניין??
  • בדר״כ אחרי הפסקת גלולות הגוף משתבש, לכן הגיוני שהביוץ מאוחר.
    לי איחר המחזור כשהפסקתי אחרי חודש..
    אז לצערי אם יצא שלילי האיחור נובע מהגלולות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה