נקודות אדומות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אתמול כשלקחתי את אגם לגן שמתי לב שיש לה 2 נקודות אדומות במצח.
    חשבתי אולי יתוש עקץ אותה אבל זה נראה לי מוזר ובכל מקרה אמרתי לגננת שתשים לב כי ראיתי את זה רק הבוקר. היא שאלה אולי אלרגיה למשהו? אמרתי שהיא אוכלת רק מטרנה אז היא ענתה שכנראה יתוש אכל אותה בלילה.
    אתמול בערב בזמן מקלחת חיפשתי אולי יש לה עוד במקומות אחרים בגוף - אין. רק בפנים.
    הבוקר ראיתי אדום ביד אבל זה כבר נראה כמו עקיצה. מה שכן, בפנים התפתחו עוד נקודות אדומות. בסטים - בשורות...
    זה לא בולט, זה לא נראה כמו עקיצה. זה פשוט עיגולים קטנים ואדומים. חלק מתחת לקו השיער. כאילו ציירו עליה בטוש. הראתי את זה לגננת הבוקר ושאלתי לדעתה. אמרתי שזה רק בפנים ולא בגוף. היא נסתה להרגיע אותי ואמרה שאם זה רק בפנים ולא בגוף אז כנראה שזה באמת יתוש.
    מה אתן אומרות?
    לקחת לרופא?
5 תגובות
עמוד 1
  • אולי זה מחום ?
    Free image hosting by
    htt
  • גם לנו יש משהו דומה..
    זה בא והולך כזה..
    שאלתי את אמא וגם לי נראה שזה מזיעה..
    זה בפנים ולפעמים בקפלים של הגוף..

בכל מקרה אם זה נראה לך מדאיג הייתי הולכת לבדוק..
  • היי
    גם לנו זה היה -נקודות אדומות בפנים- רק בפנים
    זה עובר מעצמו תוך יומיים -שלושה
    לפחות לנו זה עבר
  • אם לא עובר תוך יומיים שלושה הייתי לוקחת לרופא
    אגב למוריה היה אדמדמת זה נקודות אדומות קטנות
    זה התחיל בפנים ואז בבטן אין לזה שום תרופה וזה
    תגובה של הגוף אחרי חום

]

• אבל לא היה לה חום...
    היא הייתה מעט חמה אתמול כשלקחתי אותה מהגן, אבל אחרי חצי שעה בבית חזרה לעצמה אז חשבתי אולי זה מכיוון והיה ממש חם בחוץ ואנחנו באות ברגל עם העגלה.
    התסתכלתי בגוגל מה זה אדמדמת בתמונות וזה בכלל לא אותן נקודות אדומות.
    זה לא פריחה, אין אדמומיות סביב זה.
    זה נראה כמו נקודה אדומה שצויירה בטוש, כאילו מתחת לשכבת העור העליונה
    אם יתווספו עוד אני אקח אותה לרופא
    נראה לי
    אוף חבל שבעלי לא בבית...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה