טיסה לחו"ל בהריון וביטוח נסיעות אחרי IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

רציתי לשאול אם מישהי מכן טסה לחו"ל אחרי שעברה טיפולי IVF?
    ראיתי שחלק מחברות הביטוח לא מבטחות במקרים כאלו.
    האמת שעכשיו יש לי קצת חששות מהטיסה... אני אהיה בשבוע 17, אבל מצד שני זה בסה"כ סופ"ש בפריז....
    מישהי מכן ההריוניות הייתה בחו"ל לאחרונה ויכולה קצת להרגיע אותי...?
9 תגובות
עמוד 1
  • אני טסתי בשבוע 20 בהריון הראשון ובשבוע 16-18 לפני כחצי שנה ל10 ימים כל פעם לחופשה .
    אני במקרה גם יועצת פנסיונית .
    אם מדובר על הריון שלא מוגדר כהריון בסיכון אין בעיה לעשות ביטוח נסיעות בחול ורק לבטח ג את עניין ההריון .
    אני לא מכירה בשאילה ששואלת האם מדובר בהריון ספונטני או לא .
    Free image hosting by
    htt
  • טפו טפו טפו ההריון תקין בנתיים.
    תודה על התשובה, נקווה שהחששות שלי ירדו...
  • את יכולה להיות רגוע . לדעתי הכי משתלם ונח לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל דרך פספורטקארד . בשנתיים אחרונות אני עושה דרכם .
    Free image hosting by
    htt
  • היי
    גם אני אחריי טיפולים וגם אני טסה כשאהיה בשבוע 18 לשבועיים.

עשיתי כבר ביטוח.. אף אחד לא שאל על טיפןלים..

תהני (:

ליטלילי
  • תכננתי לטוס בהריון אבל בסוף לא יצא.
    אכן חלק מהחברות לא מוכנות לבטח אחרי ivf, צריל לבדוק טוב טוב. ולדעתי כן כדאי להגיד להם את זה, כי אם חלילה יהיה מקרה בטוחי הם יוכלו להגיד שהוסתר מהם מידע חשוב.
    מה שכן, רופא הנשים שלי נתן לי אישור שנכון לתאריך כך וכך ההריון תקין ואיו מניעה לטוס. אולי כדאי להצטייד באחד כזה

~~ענת~~

• איזה חברת ביטוח שואלת על טיפולים בביטוח נסיעות לחו"ל ? שואלים האם הריון בסיכון או לא ... בביטוח בריאות כן שואלים את זה כלא רוצים לבטח בעיה קיימת ולממן את זה בעתיד .
    אבל גם לזה יש פיטרון

Free image hosting by
    htt
  • אני חזרתי עכשיו מאיטליה שבוע 18, לא עשיתי IVF אבל לא זכור לי ששאלו אותי. אם את בכללית תתקשרי לכלל ביטוח או כל ביטוח אחר אני בטוחה שיבטחו אותך. בנוסף תבררי עם חברת התעופה אם בשלב הזה של ההריון הם דורשים שיהיה איתך טופס מהרופא בעברית ובאנגלית שזה הריון תקין ואת בריאה, יש כאלה שדורשים את זה משבוע 28 אבל כל חברה מתנהגת אחרת.
    חוץ מזה תעשי חיים!
  • הורדתן לי קצת את החששות, תודה!
    בנוסף היינו אתמול בביקורת אצל הרופא והוא ראה באולטרסאונד שיש לנו בן!
    ממש לא היה אכפת לנו אם זה בת או בן, אבל זה פתאום מקבל מימד יותר מוחשי.
    הוא הביא לנו מכתב מלווה שיהיה בכל מקרה לטיסה ואמר שבכל טיסה, ללא קשר להריון יש סיכון, ובהריון (כמו תמיד) הסיכון מעט יותר גבוה, אבל הוא לא רואה סיבה לא לטוס.
    הוא רק אמר שימדדו את צוואר הרחם בסקירת מערכות שנעשה שבוע לפני הטיסה ונחזור אליו, כי זה פרמטר חשוב.
    לגבי הביטוח, ראיתי באמת שיש את חברת פספורטקארד, אתחיל לברר אצלם.
    נקווה שיהיה כיף! (לשלושתנו )
  • מזל טוב !!!
    לי יש שני בנים וזה די כייף לגדל אותם .
    תהינו בנסעה .
    תעשו כייף ואין לך מה לחשוש .
    תבחירי חברה שמתאימה לכם , רק טיפ לא לעשות דרך חברה של כרטיס אשראי ... אם מפעילים דרכם אז סוג ביטוח שהוא בתוספת תשלום ולא חינמי .
    Free image hosting by
    htt
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה