בחירה בין 2 תינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלת השאלות ...
    יש לי תינוקת בת 8 חודשים ואני בהיריון בחודש חמישי בחודש נובמבר אמורה לצאת בע"ה לחופשת לידה.

2 האפשרויות:

1. לרשום את הגדולה למעון תמ"ת (מתחיל בספטמבר) לא להאריך את חופשת הלידה ולשלוח את הקטנה בת 3 וחצי חודשים (סיום חופשת הלידה) גם למעון ולחזור לעבודה.

2. לא לרשום את הגדולה בספטמבר להשאיר אותה איתי בחופשת לידה עם הקטנה ולהאריך את החופשת לידה עוד 3 חודשים (חוץ מה- 3 וחצי חודשים בתשלום) ואז לשוב לעבודה ולהכניס את שתיהן למעון.

באפשרות הראשונה - הגדולה מרוויחה כי היא תהיה כבר בת שנה ומעון יעזור להתפתחות שלה. והקטנה מפסידה כי להכניס תינוקת בת 3 וחצי חודשים למעון נראה לי לא כדאי.

באפשרות השנייה- הגדולה מפסידה כי תישאר בבית איתי ועם הקטנה ויהיה לה פחות חברה כמו במעון. והקטנה מרוויחה כי אני איתה בבית עד שתהיה בת חצי שנה בערך.

אל תציעו לי את האפשרות לשלוח את הגדולה למעון ולהאריך את החופשת לידה של קטנה כי אין לי אפשרות כלכלית כזו.

תודה למי שקראה עד כה כל עצה תתקבל בברכה

מיקמיק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה