תוצאות בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטא 8.80!!!
    אווווף מה זאת התוצאה הזאת????
18 תגובות
עמוד 1
  • את אחרי הפריה או הזרעה? כמה זמן אחרי?
  • החזרת עוברים 12 ימים
  • זו בטא מאוד מאוד נמוכה..
    כנראה הריון כימי...
    מצטערת בובה..
  • פשוט מתסכל!!!
  • 8.80? אין נקודות עשרוניות בבטא למיטב ידיעתי...
    בטוחה שזה לא 880?
    כפינשכתבו לך אם זה אכן 8 זה ממש נמוך.. לא מבשר טוב..
    מקווה בשבילך שתדעי במהרה מה קורה
  • אכן תוצאה הזויה עם הנקודה לקח לי כמה פעמים לקרוא על מנת להאמין...
    אני ממש עצובה וממש לא מבינה ...טיפול קודם נקלטתי ישר בטא 141
    אבל הפלה טבעית שבוע 13+4... לא כיף!!
  • שאלת את הרופא? נשמע לי מוזר מאוד...
    אם זה ככה אני מצטערת בשבילך, אבל נראה שאת מצליחה להיקלט יחסית מהר. זה גם משהו.. רק שיגיע זה שיחזיק...אמן
  • קרן אור, יש קופות שמציגות בטא עם נקודה עשרונית..
    Italush, גם אני עברתי הפלה ומיד אחריה הריון כימי.. זה קשה נורא ואני מצטערת בשבילך מאוד..
    חודש הבא יהיה חודש מנצח!
    יש לך מוקפאים?
  • יש לי שלושה מוקפאים והרופא שלי לא כל כך בעד להחזיר אותם כי הוא מפחד ששלושתם יקלטו ...אולי עדיף להתחיל סבב חדש??!? בכל מקרה זה גם מתסכל שנקלטים אבל לא נתפס ממש מקווה שפעם הבאה תהיה המנצחת.. במיוחד שסביבי לא מבינים למה אני עצובה כל כל... למה זה לא ברור לאנשים כמה אנחנו כמהות לילדים?!?!
  • אז למה לא להחזיר 2 מוקפאים?
  • לפי מה שהבנתי מקפיאים אותם בזוגות או בשלשות ואם הקפיאו בשלישייה לא ניתן להפריד.. הם באותה המבחנה...
  • בדרך כלל מקפיאים בזוגות.
    מה שאת אומרת לא הגיוני.. כאילו זה מצב שיש לך מוקפאים אבל את לא יכולה להשתמש בהם.. נשמע קצת הזוי.. תבדקי את זה..
  • זה מה שהרופא שלי אמר...אכן זה ממש חבל על העוברים האלו שסתם "יתבזבזו"..
    אני כל כך מפחדת שלא אצליח !!
  • יש לי גם מוקפאים בשלושות וגם בהחזרה אחרונה החזירו לי שלוש אבל הרופא החתים אותי על טפס שבמידה ושלושה יקלטו אני מודעת לכך שצריך לדלל לפחות אחד.
    אני הצטערתי לשמוע על התוצאה מבינה שיהיה לך הצלחה מהירה...
  • זה בדיוק העניין אני ממש לא רוצה להגיע למצב שבו אצטרך או לדלל או חלילה לעבור עוד הפלה...
  • לא ברור לי אז למה הקפיאו שלשה יחדיו אם הוא לא רוצה להחזיר שלשה
  • אני חושבת שזה שיקולי מעבדה וברור שמחזירים שלושה פשוט הרופא שלי לא ממהר להחזיר לי שלושה כי אני נקלטתי כבר פעמיים...פעם ראשונה הריון טבעי שעבר בשלום ומאודד משעמם...פעם שניה ישר נקלט הריון ב IVF אבל נפל בשבוע 13+4 ועכשיו הריון כימי אז כנראה שהוא מהסס כי לא רוצים להגיע להריון כזה בסיכון...
  • מסכימה איתו ואיתך.. לא הייתי לוקחת כזה סיכון. פשוט המעבד לא ברורה לי אבל כרגע אין צה לעשות...(: בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה