התקשות של הבטן - התייעצות די דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות ?
    אני מרגישה כבר במשך שעה התקשות של הבטן .. כל התקשות היא בערך 10 שניות ואז הבטן משתחררת ואני מרגישה את העובר זז , לפעמים זה מלווה בעקצוצים למטה , כאילו משהו דוקר לי בנרתיק ..

נורמלי לשבוע שלי ?? או שללכת למיון ?
    תודה !!

6 תגובות
עמוד 1
  • לשתות הרבה מים !
    בגדול זה יכול להיות צירים מדומים , משהו לא כואב ולא סדיר ,פעילות רחמית תקינה, אבל כדאי מאוד לשלול שלא מתפתחת פתיחה ,לכי אולי למרכז בריאות האישה ותשעי מוניטור וUS .
  • מה שמאיה אמרה. תשתי הרבה מים ובשביל השקט הנפש שלך לכי להיבדק.
    שיהיה בהצלחה
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • אני אשת קבע אני לא מטופלת במרפאה רגילה .. אני יכולה בכל מקרה לפנות למרכז הזה ?
  • את יכולה להתקשר ולברר .
  • לכי למיון
    הם מקבלים את כולם.
    או מרפאת נשים שיש להם מיון

• בינתיים אני בבית ...
    התקלחתי , שותה מים .. ונחה
    בעלי אומר שהוא זוכר מהפגישה האחרונה עם הרופא שזה סימפטום נורמלי - הוא יותר מפוקס ממני.
    בכל מקרה המצב נרגע ומקווה שככה ישאר !
    תודה רבה בנות על ההמלצות מזל שיש את הפורום הזה כי אם פונים למשפחה ישר הם נלחצים !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה