שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שקיפות עורפית יצא לי 3.46 , ביעוץ גנטי אמרו לי שהיסכוי שלי הוא 98% לילד בריאאא עדיין חוששת ומפחדת לעשות מי שפיר אני בגיל 22 , האם בסקירת מערכות יכלו לגלות את זה ללא צורך במי שפיר
3 תגובות
עמוד 1
  • חוץ ממי שפיר יש היום בדיקת דם שעושים באופן פרטי שמראה די בוודאות האם יש או אין 5 מחלות גנטיות . ת. דאון אחת מהם .
    אני עשיתי את הביקה בגלל הגיל למרות ששקיפות ובדיקת דם שלה היתה בסדר .
    Free image hosting by
    htt
  • ויש ממש לחשוש ממי השפיר כי היא בדיקה מסכונת הבנתי?
  • אם הגדול עשיתי מי שפיר גם לא היתה בידקת דם לפני 8 שנים וגם בכל מקרה הסיבה לכך היתה כי התברר שבמהלך שליש הראשון נדבקתי לCMV . לא נורא הסיכון הוא לא כזה גבוה יותר מפחידים . לי זה גם לא כאב רק הקפדתי על מנוחה של 48 שעות .
    עם קטנציק שנולד עכשיו היתי צריכה לעשות בגלל הגיל

Free image hosting by
    htt
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה