קנאה- אשמח לדעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רשמתי את הסיפור של בקצרה לפני מספר שבועות, אך ארשום למי שלא ראתה.
    לפני כשנתיים עברתי הפלה בשבוע 6 - העובר לא התפתח, הפלה בציטוטק, לא נעימה בכלל.
    כעת אני בהריון בשבוע 9+ , ויש לי חברה שילדה לפני שבוע.
    אני מאוד מפחדת שיקרה משהו להריון שלי, ומרגישה תחושת קנאה לחברה שלי שלה יש תינוקת ולי אין.
    לא נעים לי לקנא בה, אבל זאת ההרגשה שלי. כמובן שלא אמרתי לה או למישהו אחר, אני כל כך כבר רוצה לחבוק תינוקי משלי.

תות
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מאמינה שזה גם בגלל מה שעברת וגם הורמונים שמעצימים כל רגש הכי קטן..
    תחשבי חיובי ובע״ה בסוף ההריון הזה תחזיקי גם את תינוק/ת מתוק ובריא
  • הלוואי ואמן שאזכה סוף סוף לתינוק/ת בריאה, אני כל כך משתוקקת לרגע המיוחל! וגם בעלי מאוד משתוקק ורוצה.

תות
  • תסתכלי על הצד החיובי, אלוהים נתן לך הריון שוב.
  • היי תות
    אני חושבת שהתחושה שלך לגיטימית לגמרי .. גם לי זה קורה לפעמים
    לפני שנכנסתי להריון כל חברה או דודה שאחזה תינוק גרמה לי לתהות ולרצות כבר להחזיק את הבייבי שלי .. אני אשקר אם אומר שלא חשתי קנאה
    זה תחושה מאוד טבעית והכל יהיה בסדר בע״ה צריך להאמין ולקוות שההריון יעבור בשלום ושבעוד כמה חודשים עם הרבה סבלנות תאחזו את התינוקי שלכם הפרטי
    בנתיים.. תדברי לזה שבבטן עכשיו ותספרי לו כמה את כבר רוצה שהוא יגדל ויתפתח ושאת חזי אותו. אין ספק שאנרגיות טובות שמועברות לעובר עושות לו רק טוב ..

.
  • לדעתי זו קנאה טובה. בכל זאת גם את בהריון עכשיו. תחשבי חיובי, יהיה חיובי.
    גם אני עברתי הפלה בין הבת הראשונה לשנייה. הייתי בשבוע 7 ונסענו לחופשה באילת.
    מה שצריך לקרות קורה. תתרכזי בדבר המדהים שצומח לך עכשיו בתוך הבטן. אני מבטיחה לך שברגע שתתחילי להרגיש בעיטות, ללכת לסקירות ולעבור את שאר הבדיקות בשבועות מתקדמים יותר, את תשכחי לגמרי מהקנאה הזאת.
    המשך הריון קל ותקין
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • תודה בנות על התגובות, מקווה שבאמת הכל יהיה בסדר ושיהיה הריון שלם ותקין

תות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה