בדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

קיבלתי הרגע את תוצאות בדיקת הזרע של בעלי ורק בעוד שבוע יש לי תור לרופא, אשמח אם תעזרו לי לפענח את תשובה.
    לאחר 4 ימי המנעות:
    צמיגות:תקין
    HP: 7.3
    אגלוטינציה:תקין
    נפח: 1.8
    ריכוז: 1*10 בשישית
    תנועה: 35%
    דרגת תנועה: 2+
    סה"כ תאי זרע: 1*10 בשישית
    תאים עגולים: -
    לאחר סירכוז נמצאו תאי זרע בתנועה
    מורפולוגיה: לא נבדק בשל מיעוט תאי זרע

מה דעתכן?
    לי זה נראה לא טוב.
    מה עושים במצב כזה???
9 תגובות
עמוד 1
  • לא רשום כמה זירעונים יש בדגימה
    נניח אני יודעת שהנורמה זה 20 מליון בשפיכה
    אצל בעלי בדגימה היו רק 250.000 שזה כלום כמעט.
    אז לפי זה שאין מורפולוגיה כי יש מיעוט זרע אני מסיקה שיבקשו ממנו עוד דגימה נוספת או שיפנו ישירות לivf

אבל היי.. אני לא רופאה זה רק ממה שנראה לי
    ממש מקווה שאני טועה והשכל בסדר
    פרי בטן במהרה אמן

.
  • במקום שאמורים לרשום את הכמות רשמו - לא נבדק בשל מיעוט תאי זרע.

אני חייבת לציין שיש לי כבר בבית בת מקסימה שנכנסתי להריון בצורה טבעית.

לקח לנו חודש וחצי עד הגיע התור שלנו לבדיקת זרע. לא בא לי לחכות עוד חודש וחצי
    מה זה ivf? הפריות?
  • כן ivf משמע הפרייה חוץ גופית.
    יש שלבים לפני כמו הזרעה עם תמיכה הורמונלית או בלי שזה אומר:
    בעלך נותן דגימת זרע .. "שוטפים" אותו במעבדה ובעזרת צינורית מחדירים לרחם מיד אחרי הביוץ.

אבל לפי מה שאת אומרת שנכנסת להריון טבעי אז זה נשמע ממש טוב ומעורר תקווה .
    הסבירות להשיג הריון נוסף טבעי נראה לי עדיין גבוהה.
    אז ככה שאין צורך להיבהל נראה לי .. תתיעצי עם הרופא נשים שלך והוא סביר להניח יציע לך אלטרנטיבה אחרת .. יש כמה וכמה שלבים לפני הפרייה חוץ גופית.(עזרה עם תמיכה והורמונים,הזרעה במחזור טבעי, הזרעה עם הורמונים.. ואז רק בלית ברירה ivf)

שיהיה המון בהצלחה

.
  • תודה רבה על כל המידע!!!
  • מה שלומך? קיבלת הסבר מקיף מהרופא?
  • קודם כל, תודה רבה על ההתעניינות!!!

דבר שני, התור שלי רק ביום שלישי הבא. ממש בזבוז של עוד חודש.

ממש בא לי שהרופא ייתן לנו איזה טיפול מסוים ושנצא לדרך ושלא יבזבז לנו את הזמן עם עוד בדיקות שלוקחות חודשיים-שלוש קדימה.
  • אם הרופא נשים שלך הוא לא רופא פריון הוא יפנה אותך. אני מציעה שתנסי כבר לקבוע תור לרופא פריון זה לוקח הרבה זמן. אם את כבר אצל רופא פריון דברי איתו לא בטוח שתצטרכי לחכות חודשים..
    ואני לא זוכרת אם כתבתי לך אבל יש הבדל אצל גברים מבדיקה לבדיקה אז תתעודדו...(: חג שמח
  • תודה על המידע ועל העידוד.
    האם יש סיכוי, לאור תוצאות הבדיקה, להכנס להריון באופן טבעי?
  • ייתכן שהרופאים יגידו לך אחרת אבל אני מאמינה שכל מה שקרה פעם אחת יכול לקרות שוב. בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה