היא לא אוכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בת 5 חודשים ולא מוכנה לאכול גם היא לא עולה במשקל שוקלת 5 קילו עשיתי לה בדיקות כולל בדיקת דם והכל תקין עכשיו היא בקושי אוכלת ניסיתי להחליף בקבוק לא עוזר גם את התמ״ל וזה לא עזר.
    יש רעיונות?

7 תגובות
עמוד 1
  • מה אומר הרופא ילדים?
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • שלח לבדיקות דם אבל יצאו תקינות
    שמתי לב שהיא מזיעה בכפות הרגלים והידים לפעמים

• היה לי יצור כזה בבית שהיום בן 7.5 שלא אכל כמעט כלום בגיל הזה וכמעט גם לא עולה במשקל ... מה שלנו עזר - היתי עושה ככה - מתחילה עם מטרנה , היה אוכל כמה שאוכל ואז ממה שנשאר בבקבוק (והיה נשאר חצי לפחות ה)יתי עושה דייסה יחסית סמיחה ומאכילה את האדון מכפית . בהתחלה זה היה קורנפלור ואחרי זה סולת/ וניל /8 דגנים ...
    היה בעיתי עד גיל 4-5 אבל עם המוצקים זה הלך והשתפר ... בגיל שנה בקושי שקל 8.5 קילו ... היום זה גבר חזק ושרירי ודי רחב עם משקל 27 קילו 55555
    Free image hosting by
    htt
  • גם שלי מזיעה בכפות הרגליים ושאלתי רופא והוא אמר שזה ענין די שכיח בקרב תינוקות. אז בפינה הזו - אל חשש
    בנוגע לאוכל - גם אצלי היו שבועיים שהיא בקושי אכלה, השאירה חצי בקבוק כמעט וגם כשאכלה נראתה כאילו זה משעמם אותה ואין לה תיאבון.
    זה עבר.... אחרי שבועיים מתסכלים.
    תנסי אולי לתת רווח גדול יותר בין ארוחות. זה מה שעזר אצלנו. במקום לאכול כל 3 שעות היא אוכלת כל 4 שעות כמעט

• - זה תמיד היה ככה?
    מאז הלידה או בתקופה האחרונה? ממתי היא בעצם לא אוכלת?
    - הנקת לפני?
    - איזה מטרנה ואיזה בקבוק את משתמשת?
    - התחלתם טעימות?

• הבן שלי בן 4 חודשים גם מזיע בכפות רגליים וידיים אבל לא נראה לי שיש קשר. הוא שוקל 5 קילו
    מאז ומתמיד היה עולה מעט מאוד . מסתבר שיש לו כוויות בוושט:(
    הוא אוכל בכמויות קטנות מאוד וכל הזמן משתחרר מהפטמה ומקשיט את הגב
    תבדקי שוב אצל רופא.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שירררה

- זה תמיד היה ככה?
    מאז הלידה או בתקופה האחרונה? ממתי היא בעצם לא אוכלת?
    - הנקת לפני?
    - איזה מטרנה ואיזה בקבוק את משתמשת?
    - התחלתם טעימות?

זה חדש יחסית עשינו חיסון לפני שבוע ולפני שבועיים נתתי לה טעימות של בננה תפוח ומלון
    לא הנקתי שאבתי וזה הופסק לפני חודש וחצי נגמר לי החלב
    משתמשת בטומי ומטרנה אקסטרה קר שלב אחד לפני שבועיים מטרנה רגילה גם שלב 1 והתחלתי בגיל 4 חודשים לשים כפית דייסת אורז

[right]</div id="right>"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה