תפריט לשבועות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן בנות יקרות!!!!!
    אני מארחת את ההורים של בעלי בחג. פשוט אין להם איפה להיות ואמא שלו רמזה רמזים עבים..אז החלטתי להזמין אותם למרות שזה ממש לא קל כשיש תינוקת קטנה שלא מאפשרת לעשות כלום..
    ניסיתי לבנות תפריט קל יחסית אבל זה נתון לשינוי ואשמח לרעיונות למאכלים קלים ומהירים להכנה.
    מה שחשבתי:
    קיש בטטה,קיש פטריות,תפו"א מוקרם,ספגטי ברוטב עגבניות פיקנטי עם בצל וזיתים.
    סלט ירוק עשיר,סלט חיטה חמוציות וקשיו,סלט כרוב סיני עם בוטנים וגרעינים,סלט עגבניות שרי עם בזיליקום ואגוזים.
    פלטת גבינות, חציל מגולגל עם לאבנה שמן זית וזעתר.
    לחם טוב וקרקרים.
    קינוח: מוס שוקולד בכוסות ועוגת גבינה. פירות.
    נראה לכן בסדר?
    אשמח לרעיונות נוספים..
    חג שמח לכולן!
11 תגובות
עמוד 1

• בסדר? זה המון..נשמע מאוד טעים!
    אגב מה זה סלט חיטה ?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • זה באמת המון ונשמע טעים
    מה זה באמת סלט חיטה?
    ואולי זו שריטה דפוקה שלי אבל - איפה הגבינה חוץ מבפלטת גבינה?
    כן אני יודעת ששבועות על פי המסורת אינו חג הגבינות אבל כך גדלנו - בצל שקר תנובה הגדול....
    בכל מקרה - חג שמח!

• ***תות בננה בשמחה
  • נשמע ט וב, למרות שאף פעם לא התעסקתי עם חיטה...

• נשמע מעולה!!!
    לדעתי זה מספיק
  • וואו נשמע נהדר!!
    אני מתארחת ומביאה רק לזניה ועוגה (מושקעת) וכבר לא יודעת איך יהיה לי כוח חחחח
  • תודה בנות
  • וואי כמה אוכל

l]
  • ****מימילנד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה