אולי זה קרה לכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנותת חייבת הסבר ולשאול עם האם זה קרה למישהי?
    אז ככה..
    אני מס' ימים אחדים אחרי ביוץ קמתי בוקר אחד עם כאבי גב תחתון מטורפים
    וכאבים מוזרים בבטן ההתחתונה ותחושה של נפיחות אבל אתם מכירות את זה שיש לכם תחושה שמעולם לא חוייתן.. זה זה
    מה ניראה לכן בנות מישהי חוותה דברים מוזרים כאלו 5 6 ימים אחרי ביוץ !? והתבשרה בסופו של דבר שהיא בהריון?
    אני יודעת שאני אולי משלה את עצמי מהציפייה הגדולה להריון אבל תמיד יש בי תקווה..
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    אחרי שהזרע מפרה את הביצית שזה בעצם זמן הביוץ שלך, הביצית נודדת אל עבר הרחם ושם משתרשת ואז בעצם מתחיל הריון
    המסע הזה שהביצית עושה יכול לקחת בין 6-12 יום.
    אני לא רוצה להפיח בך תקוות שווא אבל בהריון היחיד והקצר שהיה לי ( לצערי)
    מצאתי את עצמי אומרת לבעלי שבוע בערך אחרי הביוץ שזה גם שבוע לפני האיחור במחזור : מאמי, אני בהריון, אני מרגישה את זה!!

הייתה לי מן תחושה פנימית כזו שהתבררה גם כנכונה שזה אכן קורה!!
    את מכירה את עצמך וגופך יותר טוב מכולם וכל התחושות הללו יכולות להשתמע לשני פנים, אז העצה שלי היא שתקווי לטוב ביותר אבל יחד עם זאת, תצפי לגרוע מכל...

מחכי בסבלנות עד לאיחור לפחות של יום!!
    הלוואי וזה יהיה החודש של כולנו כי למען האמת, גם אני כבר חסרת סבלנות והלחץ האישי שלי ומהסביבה כבר ממש מתחיל להשפיע עליי...

מתי את צריכה לקבל את המחזור החודש שלך, לפי החישובים???
  • תודה בובה בעזרת השם יהיה בשורות טובות אני צריכה לקבל ב9.5 בערך מה אומרת
  • זה עוד קצת יותר משבוע, עצה שלי- אם לא תחשבי על הנושא והזמן כל כך הרבה, זה יעבור יותר מהר!
    תשתדלי להעסיק את עצמך בהרבה דברים אחרים!

בהצלחה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה