היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאלתי את אותה שאלה גם בפרום המקצועי אבל עד שתהיה תשובה זקוקה טיפה לעידוד
הריון ראשון , אני בת 36 וכל כך רוצה אותו .
אני בשבוע 5 + 6 ימים הייתי ב2 בדיקות בינתיים ראשונה ב 4 + 5 היה שק הריון ריק 6 מ"מ ואתמול ב 5+ 5 היה עובר 1.7 מ"מ ללא דופק (היה גם שק חלבון)
אני מבינה ש5+ 5 זה כבר שבוע 6 ושאני עוד מעט מתחילה שבוע 7 ואני לחוצה ממש לחוצה אני לא יודעת אך להמתין עד ליום חמישי הקרוב
אני גם לא מצליחה להבין מצד אחד יש עובר מה שלא היה לפני 7 ימים מצד שני הוא ממש קטן לגיל ההריון ואין לו דופק.
מה הסיכוי ?
10 תגובות
עמוד 1
יקירה שיהיה בשעה טובה ומוצלחת ב"ה!!!
דופק שומעים חזק וברור רק החל משבוע 7 אני עשיתי בתחילת שבוע 8
נשמע שאת הכי הכי רוצה תינוקי תדברי אליו אל העובר מילות אהבה זה עוזר!
קודם כל ברוכה הבאה ומזל טוב. דבר שני,תחשבי טוב יהיה טוב. אני דופק ראיתי רק בשבוע 8+0.
את יכולה לעשות בדיקות דם כל שלושה ימים ולראות כפילויות של בטא. לפי מה שאני זוכרת דופק אפשר לראות רק כשיש בטא 10,000 ומעלה. שיהיה בהצלחה ומחכה לעדכון... בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
באהבה, ליאת!
תודה, זה כיף לא להיות לבד לדעתי הבטא שלי הוא מעל צה שצריך לדופק כי ברבעי לפני שבוע, שהייתי 4+4 הוא עמד על 2371 והרופא ביקש ממני לא לעשות עוד בדיקות דם:(
טוב יש לי רק לעבור את החג ולהמתין לחמישי
בהצלחה מאמי!!
העיקר בלי לחץ ועם המון תקוה ואהבה
תעדכני אותנו
שלום לך, מזל טוב על ההריון:) מבינה מאוד את הלחץ שלך!! אני לפני הבדיקה של הדופק הייתי בלחץ וגם כשגילו דופק עדין בלחץ, אני בשבוע 10 מחכה שיגיע שבוע 14 כדי לקנות מוניטור ביתי לשמוע דופק בכל פעם. אני מאמינה שאם יש בטא שהכפיל את עצמו אז בפעם הבאה יהיה דופק:)))) הפורום הזה מוריד לחץ ממש!! הבנות כאן עוזרות תמיד להרגע. מאחלת לך בהצלחה ושוב מזל טוב, תעדכני:))
תות
רק רוצה לתקן אותך ששבוע 5+5 זה עדיין שבוע 5 ועוד מעט תהיי בשבוע 6 ולא 7.בשבוע 6 לא תמיד רואים דופק
מזל טוב על ההריון וברוכה הבאה אלינו אני לא עשיתי מעבר לבדיקת דם אחת, לא עקבתי אחרי הבטא. אולטרסאונד ראשון עשיתי בשבוע 6 (6+ משהו) והרופאה ביקשה שאבוא שוב לאחר 10 ימים בשביל לוודא דופק. זה פשוט מוקדם מדי ואם היא לא רואה דופק זה סתם ילחיץ אותך ללא סיבה. וחבל.
אני דווקא לא הייתי בלחץ. זה היה נראה לי הגיוני להמתין שהעובר יגדל בשביל לראות דופק.
מזל טוב וברוכה הבאה :) שנית, יש רופאים שבכלל לא עושים בדיקה בשבועות כמו אלו שאת הלכת... אלא רק החל משבוע 8. אני הלכתי לרופא בשבוע 6+3 והוא אמר לי שהוא לא מנסה אפילו לבדוק דופק, אלא שאבוא בשבוע 8 וכך עשיתי. התבאסתי נורא 'שסתם' הלכתי אליו. החל משבוע 8 רואים שק+עובר+דופק, לפני כן... קשה מאוד לזהות. תהיי רגועה... הכל בסדר
l]
מבינה לגמרי את הלחץ והחשש גם אני הייתי ככה במיוחד שזה הריון ivf אצלי ראו רק בסוף שבוע 6 בד״כ רואים ב7 ויש אפילו שב8 אל תדאגי יהיה בסדר תחשבי טוב יהיה טוב ;) מחזיקים אצבעות