איחור במחזור ובדיקה שלילית- קרה למישהי? י - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני חדשה כאן...אני ממש אשמח לשמוע אם קרה למישהי ??
    אנחנו מנסים להיכנס להיריון והחודש השתמשתי פעם ראשונה בערכות ביוץ. המחזור שלי סדיר כל 28 יום, לפני חודשיים קיבלתי אחרי 31 יום...החודש ערכת הביוץ זיהתה ביוץ ביום ה- 20! שזה קצת מאוחר. היום כבר היום ה- 37 ואין זכר למחזור...
    עשיתי בדיקת היריון היום בבוקר- ויצא שלילי. אני מרגישה בימים האחרונים שהחזה קצת גדל והוא כואב לי, הבטן התחתונה (יותר למטה אפילו) מושכת וכואב לי. מה קורה איתי? אהה ומדדתי חום אתמול והיום בבוקר ויש לי 37.
    למישהי קרה...? עד כמה הבדיקות האלה אמינות? יש עדיין סיכוי להיריון? ולמה המחזור לא מגיע?

לירז
3 תגובות
עמוד 1
  • היי לירז ברוכה הבאה

מה שאת מתארת יכול להשתמע לשני פנים ; גם הריון וגם מחזור.
    יכול להיות שמה שקרה זה שהיה לך ביוץ מאור, מחזור של 28 יום- ביוץ אמור להתקיים סביב יום ה 14 .
    תחכי עוד כמה ימים ותראי , אם את לא מקבלת את המחזור תעשי בדיקת דם לבטא היא הכי אמינה, אני מכירה נשים שהיו בהריון ובדיקה ביתית לא זיהתה.

בהצלחה חמודה
  • היי תודה המתח הזה ממש קשה...נכנסתי גם לסרטים שאולי המחזור לא מגיע כי יש איזו בעיה...אבל תכלס למה שתהיה אם הוא היה סדיר עד עכשיו? בקיצור בעלי כבר משתגע ממני

לירז
  • כן, מכירה את זה.. גם בעלי!!!
    חחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה