איחור במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות!!!
    אני חדשה באתר.
    אני מאוד מבקשת עצה ..
    המחזור שלי הוא סדיר הוא היה מגיע באותו התאריך הצפוי או אפילו לפני אבל לא אחרי..
    מאחר לי ב4 ימים , ביצעתי את הבדיקה הביתית אתמול בערב יצא שלילי,
    יש לי כאב גב תחתון קל אני לא יודעת אם זה קשור..
    לפני 5 ימים היו לי תסמינים של מחזור ועכשיו כבר אין אותם.
    אני מבקשת ייעוץ והכוונה תודה :)
8 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה חמודה.
    ממליצה לך לעשות בדיקת דם- הכי בטוח!!
    יכול להיות שהמחזור מאחר בגלל לחצים שאת שרויה בהם כרגע, או סתם כי את בציפיה ל... ויכול להיות שגם לא תקבלי מחזור () !!!

ממליצה בחום על בדיקת דם..
    תעדכני:)
  • אני פשוט לא נמצאת בתקופה של לחץ אז אני לא מבינה למה האיחור אבל נראה לי שאני אחכה משהו כמו שבוע ואז אעשה שוב את הבדיקה הביתית במידה והיא תצא שוב שלילית אני אפנה לרופא נשים .
    תודה :) והלוואי וזה הריוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
  • הלוואי!?
    מחזיקה לך אצבעות
  • אז ככה לצערי הרב אחרי 5 של איחור היום בבוקר המחזור הגיע זה כל כך מעציב אותי :( אבל איך אני יודעת שזה לא הפלה בעצם ???
  • תקשיבי, גם אם היה הריון זה היה הריון כימי ז״א שהזרע הצליח להפרות את הביצית, הם נדדו יחד אל עבר הרחם אבל הביצית המופרת לא הצליחה להשתרש אל דופן הרחם וכשהדף קלט אחרי כמה ימים שארים הריון למרות ההפריה המחזור הגיע.
    אין דרך להוכיח שהיה או לא היה הריון כימי
    אבל אם את מקבלת כל חודש בזמן קבוע ויצא שאיחר ב שבוע בערך, אז סביר להניח שהגוף ניסה להיכנס להריון

מאמי קחי את זה בנינוחות ובהבנה עוד שבועיים בערך תוכלי לנסות שוב :)
    הגוף יתחזק בינתיים ובסופו של דבר גם החודש שלך יגיע!!
  • תודה . אני נשואה עוד מעט 3 שנים לכן זה כל כך מעציב אותי אני לא מבינה למה לוקח לזה זמן ??? לדעתך באיזה זמן אחרי מחזור כדאי לקיים יחסים ?? ערכות הביוץ לא מראות לי שום ביוץ במשך 4 חודשים שניסיתי לבדוק ..
  • גשי לרופא פוריות לבדיקות פרופיל הורמונלי ולייעוץ מתי לשכב מבחינת ימים פוריים
    אחרי שנה של ניסיונות בד״כ יש לגשת לברור לראות האם כל המדדים אצל הזוג תקינים
    בהצלחה רבה

.
  • טורי מאמי אתם צריכים לעשות בדיקות לראות שהכל בסדר, ישלחו אותך למעקב זקיקים כדי לבדוק מתי ביוץ ומתי הימים הפוריים, אצל כל אישה זה משתנה.
    אל תתמהמהו!!!

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה