עידכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב הגיע המחזור, הבדיקה נקבע ל 12 ליוני, הדבר המציחק שאוסר לקיים יחסים עד אז אפילו לא יודעת איך לספר לבעלי,הדבר הפחות מצחיק שכניראה גם החודש לא תהיה החזרה בגלל התאריך אלה אם יעשו את זה טבעי לגמרי בלי שום עידוד , בדרך כלל מתחילים מעקב ביום ה10 לווסת ואצלי הבדיקה ביום ה 13. אבל ניראה ניראה
13 תגובות
עמוד 1
  • היי אלה,
    מצטערת לשמוע :(
    איזו בדיקה את עושה?
    שיר (:
  • קבעו לי היסטרוסקופיה לבדוק למה הריון לא נקלט, כי בגדול אני מגיבה ממש טוב לטיפול...
  • צילום רחם? לא עשית כבר?
    שיר (:
  • לא עשיתי, עשיתי אולטראסאונד רחם, זה משהואחר לפחוץ ככה אמר ופא וגם צילום רחם לא עשיתי בנתיים.
  • יקירתי.. התגעגעתי...(:
    כמה דברים שאני לא מבינה...אעסור היחסים- לדעתי זה בשל החשש שתהיי בהריון. אם ככה אפשר לדאוג חזה, לא?
    ודבר שני מה זא לא תהיה החזרה בגלל התאריך?
    ו..טבעי זה הכי אחותי (;
  • אז זהו שלא אצלנו אין מצב שזה יהיה טבעי אפילו לא סיכוי אחד קלוש אין לצערי, ובבית חולים יודעים את זה, אז ככה שאיסור על סקס לא ברור לי ובעלי בכלל דוםק ראש בקיר ומילל, ולגבי הבדיקה אורמים שלא כדאי לעשות באותו חודש של הסטורסקופיה שמה זה סדיקה שפוגעת ברירית, אבל עדיף ככה שיבדקו הכל שיוודאו שאין שום בעיה ואני בנתיים ארש קצת את כל המשקל שלהורמונים.
    מה שלומך קרן אור יקירה איך את?
  • מפחדים שמיחסי מין יהיה סדק ברירית??? כנראה שבעלך ממש מוכשר (;
    אני לא מבינה איך אין סיכוי בכלל... הרי בדיקות זרע משתנות מבדיקה לבדיקה. גם מורפולוגיה 0 יכולה להיות 1 או 2 בהמשך. אנינבטוחה שאת הכי מודעת למצב שלכם פשוט תמיד יש הריונות נגד כל הסיכויים.. ולי מותר להיות אופטימית לגבייך (: בכל אופן אני בטוחה שאם לא עכשיו אז אחרי הבדיקה.. זה גם מעלה סיכויים...
    אני בסדר.הביוץ באיחור של שבוע בגלל ההורמונים של חודש שעבר. מחכה להחזרה.. מתלבטת מאודד אם ביום הביוץ גם לעשות הזרעה. מצד אחד אין לי כח. וטבעי זה באמת הכי הכי..מצד שני לא בא לי פרוטוקול ארוך וזה מה שמצופה לי אם לא ניקלט החודש.... מה דעתך?... בכל אופן חושבת עלייך ושולחת הרבה אנרגיות טובות. אגב- את יודעת מה עם גירפה?? אני מקווה שנעלמה מסיבות טובות
  • האמת אין לי מושג מה קורה איתה, אני גם מקווה בשבילה, לגבי המצב שלך אני תמיד יורה לכל הכיוונים, בגלל זה הייתי מנסה לעשות גם וגם כמובן שה מאוד צלוי מצב הנפשי והפיזי שלך.
    אני חייבת לומר לך שההפסקת הטיפול הזה דווקא באה לי טוב ולמרות העיקוב והכל אם יגידו לי להמתין עוד חודש עד להחזרה אני גם לא אבכה אני פשוט נותנת לנשמה שלי לנוח.
    הפסקתי להיות מרוכזת במחזור , מחזור , מחזור, אני פשוט נחה.
    תיהיה איתי בקשר ותעדכני מה החלטת ומתי את הולכת לעבור את כל הדברים אני ממשיכה להתפלל בשבילך.
  • מהממת שלי את...
    רק אל תיעלמי בלימלפחות לשלוח לי איזשהו סימן.. מפתחת כאן חרדת נטישה
  • אל צדאגי אני פה סשבילך אם את רוצה אני גם אשמח לצרף אותך סתם להיות חברה שלי בוואטס אפ או בפייס בלי קשר לקבוצות
  • בכייף.. לא יודעת איך זה בפרטי אבל תנסי לכתוב לי ואראה אם אצליח לכתוב
  • הפל שלי אני אשלח לך למייל תכתבי לי משהן בוואטס אפ ואני אצרף אןותך לחברות
  • טוב למייל זה לא עובד הטלפון שלי 0533365431
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה