חדשה כאן :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני חדשה כאן והאמת שזה קצת יותר מרגיש בנוח לרשום בפורום שלא יודעים מי את מאשר לדבר עם אנשים קרובים. אני ובעלי כמה חודשים מנסים להיכנס להריון בפעם הראשונה וכמו כל מי שמנסה/ רוצה, זה לא תמיד "עובד" כמו שרוצים אבל מה שבאמת יותר קשה/ מלחיץ זה החברה מסביב שכל הזמן שואלים ומתעניינים (לא ברור לי התרבות הזאת, שכן, אני לעולם לא שאלתי אף אחת כולל חברות הכי טובות/ אחיות בנושא מפאת הפרטיות שיש בדבר בעיניי). אני מנסה לא לתת לזה להשפיע כמו שרובכן בטח תגידו כמה שזה חשוב שזה לא ישפיע כי אין מה לעשות, כשאנחנו בסטרס וכ"כ רוצים, זה דווקא לא ילך. אז מכיוון שאני קצת חדשה בתחום, אני אשאל אתכן אם תוכלו לעזור לי מבחינת נתונים יבשים. הייתי על גלולות 13 שנה. האם לוקח הרבה זמן להתנקות? יש רופאים שאומרים שבעת קבלת המחזור הראשון זה אומר שהתנקית ושזה שטויות ויש כאלה שיגידו שלוקח חצי שנה מינימום להתנקות. מה נכון? לאחר מעקב זקיקים שעשיתי החודש, מסתבר שיש לי ביוץ מאוחר. פעם אחרונה קיבלתי מחזור ב- 30.4 והביוץ היה לי ב- 20.5. עד עכשיו לא קיבלתי מחזור. אני אמורה לקבל 14 יום לאחר הביוץ האחרון או שמכיוון שהיה לי ביוץ מאוחר זה יכול להגיע הרבה יותר מאוחר מאשר 14 יום? (מתפללת שהפעם זה הצליח) תודה לכל מי שתענה.
2 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לא ממש הבנתי את שאלתך..
    לא רשמת מה אורך המחזור שלך (בין מחזור למחזור)
    אם לדוגמא אורך המחזור שלך הוא 30 יום אז זה אומר שכרגע את באיחור..
    ככה תעשי חישוב, במידה ויש איחור אז תעשי בדיקת הריון ביתית.
    בקשר לגלולות אני אישית מכירה חברות שאיך שהפסיקו עם הגלולות ישר נכנסו להריון בחודש הראשון לנסיון.
    ובקשר לאנשים החוצפנים ששואלים שאלות, זה הדבר שאותי אישית הכי מעצבן בעולם!!
    אין מה לעשות או להתעלם או לענות להם בהפוכה ולא לתת "דין וחשבון" לכל אחד על התוכניות שלך ושל בעלך זה עניין מאוד אישי.
    שיהיה בהצלחה, אם יש עוד שאלות את מוזמנת
  • היי חמודה,
    אם את ביימת ב 20.5 אז את צריכה לספור 14 יום מיום הביוץ וזה התאריך המשוער של המחזור, כלומר- 4.6. את צריכה לקבל, עוד 3 ימים.

תחכי מאמי יום יומיים אחרי האיחור חפני בדיקת הריון ( במידה ומאחר לך המחזור)

בקשר לגלולות- הזמן שלקחת לא ככ משפיע, כל חודש במחזור החודשי הגוף מתנקה מגלולות, אל חשש.

בקשר לסביבה- אין מה לעשות, זו האוכלוסיה שאיתה אנחנו חיים, וצריך להתמודד, גם אני עדיין מתמודדת עם זה!!!
    אני יודעת שאת אומרת את זה לעצמך וזה מאוד פשוט לומר מאשר לכשות אבל את תתני לזה להשפיע עלייך,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה