קרינון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שלום,

עברתי ביום שישי הזרעה ראשונה (עם גונל 50 ואוביטרול).
    בעקבות זה שיש לי הפרשות חומות כל חודש 5 ימים לפני מחזור הרופא אמר לי להתחיל החל מהיום עם קרינון. מישהי שמעה שבעקבות הפרשות חומות לוקחים את זה? אנחנו מנסים שנה וקצת ללא הצלחה (בלי הפלה או משהו כזה)... יש בעייה עם יחסי מין כאשר מכניסים את הקרינון? זה יכול לעזור גם להיכנס להריון? לוקחים בבוקר או בערב?
    תודה רבה:)
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, קרינון זה תמיכה לרירית הרחם שמחזקת את הרירית, את לוקחת את זה מתי שנוח לך בבוקר או בערב אם אין הנחייה מדוייקת מרופא אסור לשבת או לשכב אחרי שאת שמה קרינון בין חצי שעה ל שעה.
    שיהיה בהצלחה
  • היי,
    אני קיבלתי הנחייה לשים בבוקר וללכת 10- 15 דקות כדי שהחומר יספג..
    אין בעיה של יחסי מין אנחנו היינו מקיימים בערב בדרך כלל..
    כל כמה ימים עדיף להוציא את ה"קוטג'" (סליחה על התיאור) שמצטבר שם..
    בהצלחה

אפרסקית
  • קרינון זה תוספת של פרוגסטרון.. כשיש הכתמות זה עשוי להעיד על צניחות של פרוגסטרון בסוף. עדיך לקחת..בהצלחה
  • תודה רבה בנות - אתן מקסימות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה