האם יש סיכוי להריוון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם, פעם ראשונה שלי בפורומים,אשמח לעזרתכן,
    יצא לי לקרוא הרבה ונראה שכל הנשים יחד כל כך יעילות..אז תודה מראש.
    אז ככה.. המחזור האחרון שלי היה ב11/5 , ב23/5 אני ובעלי קיימנו יחסים, מאז ועד היום אני מרגישה כאבי בטן וכאבים ברגל(ירך שמאל) בצד הקדמי,יש לי הפרשות חומות ורודות קלות בניגוב ומעט בכתמים, יש לי הרבה פיפי ואני עייפה בטירוף, נרדמת מהר ועודף רוק, לפי כל המאמרים שקראתי, אלא סימני הריון, אך האם יש סיכוי שכל כך מוקדם כבר יש כל כך הרבה סימנים? אציין כי יש לי בבית ילדה בת שנה וחצי ובהריון הראשון בתחילתו כלל לא היו כל הסימנים האלו אלא רק לאחר חודש ומעלה. בבוקר מהסקרנות למרות שאני צריכה לקבל מחזור לפי החישוב רק ב8/6 ויש לי מחזור סדיר מאוד ביצעתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית יתכן ומאוד מוקדם . האם יש סיכוי בכל זאת שאנחנו בהריון? ומה הדרך הכי מהירה לדעת?
13 תגובות
עמוד 1
  • הכי בטוח לחכות לאיחור ולעשות בדיקת בטא, בהצלחה
  • שושה קודם כל תודה רבה, ואני באמת מצפה כבר בכיליון עיניים לאיחור,
    רק שבטח את מבינה שזה עובר כל כך לאט והציפיה גוברת,
    לכן החלטתי לשתף והתייעץ איתכן, בטוח יש בנות מנוסות שאולי חוו מקרים כמו שלי והייתי מעוניינת לדעת אם יש לי סיכוי ואם ישנן עוד תופעות פחות "מוכרות" שיכולות יותר לאמת את ההרגשה....

בנות אשמח לעוד קצת עזרה מכן
  • בהריון הראשון שלי הרגשתי די מהר את התופעות. 21/1 היה מחזור אחרון וב-7/2 כבר התחיל הלחץ על השלפוחית, הרגישות לריחות והבחילות. בהריונות האחרים זה לא התחיל כל כך מוקדם. כל הריון שונה מקודמו.
    מחזיקה לך אצבעות שייצא מה שאת רוצה
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • תודה רבה רבה לך..כל כך רוצה שיהיה חיובי...ובוודאי שאעדכן לכאן או לכאן...
    מה שהכי מוזר לי מכל התסמינים זה ההפרשות החומות..
    שכבר אצלי בסביבות שבוע זה לא מתחזק לדימום אבל גם לא מפסיק... שמעתי שאולי זה ההשתרשות אבל זה אמור להיות בזמן שאני אמורה לקבל מחזור..וזה בכלל צריך להיות רק בעוד שבוע....בקיצור אני כל כך מבולבלת.. וכל כך מלאת תקווה ..
    אשמח לעוד דעות או בנות שחוו את ההפרשה או סימנים בזמן מוקדם מאוד..

• הסימן הראשון שמופיע בשלב מוקדם ולפעמים מיידי זה עייפות רצינית.
    מעבר לזה לא אמורים להיות סימנים דרסטיים (בחילות הקאות..) לפני שבוע 6.
    האם בד"כ לפני מחזור יש לך כתמים? הפרשות?
    אם אלה לא כתמים מבשרי מחזור, אז אלה בהחלט יכולים להיות כתמי השרשה.
  • מאז הלידה הראשונה שלי..לפני כשנה וחצי ..
    לפני כל מחזור יש לי במשך יומיים כתמים חומים אבל כהים מאוד שמתגברים לדימום ואז המחזור הנורא למשך 5 ימים..
    אך מעולם לא היו לי הפרשות באמצע החודש..
    כמו הפעם..ששבוע לאחר שסיימתי מחזור וקיימנו יחסים החלו ההפרשות במשך שבוע..והם אחרות חום בהיר יותר..אציין כי הם טרם פסקו עד עכשיו.. ועל פי החישוב רק ב 8/6 אני צריכה לקבל ווסת.. אז לא מסתדר לי שזה הפרשות לפני מחזור ..(שבועיים לפני)..

מה אתן אומרות?
  • טוב בנות אז מאתמול בערב ההפרשות הפכו שקופות וצמיגיות..
    ובבוקר כבר לא היו הפרשות , האם יש סיכוי שזה באמת היה דימום השתרשות?

ולגבי הווסת היא צריכה להגיע רק ב8/6 עוד שבוע... האם לחכות לאיחור ואז לבצע בדיקה ביתית או שכדאי לפני?
    להזכירכן ביצעתי בדיקה אתמול בבוקר והיא יצאה שלילית...

אשמח לשמוע דעתכן
  • בוקר טוב לכן בנות...
    זקוקה לעזרתכן...
    אתמול ההפרשות החומות החלו להתחזק.. הבוקר זה כבר דימום.. עוד לא מסיבי אבל ברור שזה דימום..
    אני מאוד מתוסכלת.. לא יודעת אם המחזור הארור הגיע או שאולי יש עוד תקווה...
    אני מהבוקר עם בחילות מוזרות אבל כבר מבולבלת מידי....

זה קרה למישהי????... בבקשה תגובה ממישהי..
  • בנות.. אני בעבודה וההפרשות החומות התגברו.. והפכו לדימום והדימום כבר הפך חזק ומסיבי... אני מניחה שהמחזור הגיע.. וכבר אין לי כל סיכוי...

תודה בכל אופן למי שקיוותה ננסה שוב בחודש הבא :(
  • מתוקה גם אם לא הצליח לכם החודש תמיד יש את החודש הבא. תחשבי טוב, יהיה טוב.
    שיהיה בהצלחה
    בחיים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

באהבה, ליאת!
  • בהצלחה!!
  • תודה על התמיכה..אין עליכן..
    וכן זה אכן היה מחזור...(אני עדיין)
    ונחכה לניסיון הבא! :)

ולבנדר.. הייתי שמחה אם תרחיבי במה שטמרת כי לא כל כך הבנתי..שאם יש שינויים במחזור זה לפעמים מעיד על הריון קרוב .. מה הכוונה??
  • בוקר טוב לכן בנות...
    זקוקה לעזרתכן...
    אתמול ההפרשות החומות החלו להתחזק.. הבוקר זה כבר דימום.. עוד לא מסיבי אבל ברור שזה דימום..
    אני מאוד מתוסכלת.. לא יודעת אם המחזור הארור הגיע או שאולי יש עוד תקווה...
    אני מהבוקר עם בחילות מוזרות אבל כבר מבולבלת מידי....

זה קרה למישהי????... בבקשה תגובה ממישהי..
    זה מה שקורה לי כרגע...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה