עצבות :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עצובה.. אבל ממש ממש עצובה..
    אני גובה 1.58 שוקלת 66 בהיריון שני חודש רביעי (בטן ענקית)
    חייבת לציין שנכנסתי להיריון כבר עם משקל ממש עודף כי הייתי 5 חודשים אחרי לידה
    בלידה הקודמת עליתי 25 קילו והבטן שלי נראת כמו אחרי מלחמה !

איך שומרים על דיאטה בהיריון? איזה ספורט כדאי לעשות?
    חשוב לי לציין שאני שונאת ממש שונאת לשתות מים וגם לא כל כך אוהבת לאכול בשר עוף או דגים... (מתוסבכת)

יש למישהי רעיונות?

מיקמיק

מיקמיק
5 תגובות
עמוד 1
  • להפחית במתוקים, שומנים ומטוגנים
    לאכול המון ירקות ופירות
    לשתות מים גם חובה...
    מדברת איתך שונאת המים הכי גדולה
    אז חולטים נענע/קונים סודה מערבבים עם פטל
    יש דרכים יצירתיות איך להקל על השתייה.

בשר זה גם מאד מומלץ
    תשתדלי לאכול לפחות 3 פעמים בשבוע
    אפשר לאכול טחינה/שקדים ואגוזים/ביצים
    זה תחליף אבל כמובן לא 100%.

מדי פעם טוב לעשות בדיקת דם
    לראות מה מצב ההמוגלובין
    שלא תסחטי פתאום ... חבל.

והליכות קלילות מאד עוזרות להרגשה ולמשקל
    לא הייתי ממליצה לפצוח בדיאטות עכשיו

• חחחח שירה. איך רואים שאת לא מבינה בדיאטה..
    אגוזים טחינה ומיצים לא אוכלים בדיאטה זה משמין חח
    הייתי מציעה לך להכנס לאתר של חלי ממן יש לה שם תפריטים לנשים בהריון

• הורמונים

]

• גברת ליאור לידיעתך תהל אוכלת את אלו בדיאטת ההשמנה
    כך שאני קצת הרבה מאד יודעת

• חחחחח שירה. רובנו לא צריכים דיאטת השמנה
    ומיקה יקרה לענינך. דבר ראשון תחייכי. העודף משקל שלך.לא כזה נורא הוא בסדר לגמרי.. קחי את זה בקלות ואל תלחיצי אך עצמך.
    תאכלי ארוחות מסודרות.בלי נשנושים בין לבין. גם אם את.לא אוהבת לפחות חזה עוף תאכלי. זה בריא ויש בו ברזל. בפרט של הודו. את יכולה לעשות לך אותו עם מוקפץ זה יוצא מאוד טעים .
    אם ממש את.לא אוהבת תאכלי אפונה הרבה. זה מוסיף. בחורף בעה תאכלי אבטקדו. תחפשי מאכלים שיש בהם הרבה ברזל.
    בכל אופן כמו שאמרתי תכנסי לאתר של חלי ממן. יש שם תפריטים ממש מסודרים.
    בגלל ההריון את תצטרכי לאכול יותר מאישה רגילה. בערך 1500-1800 ליום. אישה רגילה אוכלת 1200.
    את יכולה גם.לעשות הליכות. אל תקרעי את עצמך. תלכי בכייף שלך לפחות ארבעים דקות ביומיים.
    זה יעשה לנפש שלך טוב.
    עניין המשקל זה נושא רגיש אצלי. אני פחות או יותר כמוך. בל זה תמיד היה נושא ללעג מצד ילדים בכתה ומבוגרים. למדצי לא להלחיץ את עצמי. בלחץ פחד חרדה ועצבות כלןם לא הולך. תשמרי תזונה נכונה בכייף. הליכות ירקות לחם קל והכל יהיה בסדר
    וכמובן שיש את המנה המותרת המהוללת.והחשובה כלכך חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה